دستور بورک سیب زمینی پنیری
بورک سیب زمینی پنیری یه فینگر فود خوشمزه و سالمه. برای مهمونی هاتون از این طرز بورک سیب زمینی پنیری میتونین استفاده کنین و یه پیش غذای لذیذ سرو کنین.
مواد لازم جهت بورک سیب زمینی پنیری :
سیب زمینی ۲ عدد پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد خمیر یوفکا به مقدار لازم جعفری خرد شده به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازمدستور بورک سیب زمینی پنیری :
سیب زمینی ها رو میپزیم.
پیاز رو خرد میکنیم و تو یه کم روغن تفت میدیم تا طلایی بشه.
سیب زمینی های پخته رو ریز خرد یا رنده میکنیم.
سیب زمینی رو به پیاز اضافه میکنیم و یه کم تفت میدیم و از روی حرارت برمیداریم.
بعد از اینکه مواد رو از روی حرارت برداشتیم پنیر خامه ای ، پنیر پیتزا ، زرده تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط میکنیم.
خمیر رو به شکل مستطیل میبریم و روی هر خمیر رو روغن میزنیم.
مقداری از مخلوط رو بالای خمیر میریزیم و خمیر رو رول میکنیم.
لبه های خمیر رو با یه کم آب به هم میچسبونیم.
ته سینی رو چرب میکنیم.
خمیرهای بورک رو روی سینی میذاریم و سینی رو تو فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میذاریم.
اینم از طرز تهیه بروک سیب زمینی پنیری، میتونیم توی ماهیتابه یه کم روغن میریزیم و بورک ها رو تو روغن سرخ میکنیم.
بروک ها رو با سس سرو می کنیم.