آرد بادام یکی از مواد غذایی است که میتوان آن را در رژیم غذایی روزانه استفاده کرد. استفاده از آرد بادام به جای آرد گندم سنتی در حال افزایش است، اما قبل از اضافه کردن آن به رژیم غذایی هفتگی خود، بهتر است بدانید که این ماده غذایی از کجا میآید، چه چیزی میتواند برای شما انجام دهد و چه تأثیری بر روی سلامتی شما دارد. در این مقاله به بررسی مفصل و جامع ویژگیها و مزایای استفاده از این ماده غذایی خواهیم پرداخت.
آرد بادام چیست؟
آرد بادام، همچنین بهعنوان بلغور بادام شناختهشده است، از ۱۰۰٪ بادام سفید و کوبیده شده تشکیلشده است. فرآیند سفید کردم پوست بادام را حذف میکند و سپس بادامها به یک پودر خوب تبدیل میشوند. بسیاری از مردم از آرد بادام استفاده میکنند زیرا بادام بهعنوان یک منبع غنی از مواد مغذی است و این نوع آرد نسبت به آرد معمولی برای سلامت کلی شما بهتر است. سایر افراد، مانند افرادی که مبتلابه بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن هستند، از آرد بادام استفاده میکنند زیرا حاوی گلوتن نیست. این آرد همچنین دارای بسیاری کاربردهای مختلف در پخت است. عطروطعم این آرد همچنین میتواند بهجای آرد ساده به غذای شما طعم منحصربهفردی بدهد. باوجود قیمت کمی بالاتر آرد بادام، اگر میخواهید یک گزینه سالم برای نیازبه آرد را انتخاب کنید، این مورد یک انتخاب عالی در این زمینه است.
خواص تغذیهای آرد بادام
مقدار قابلتوجهی از مواد مغذی موجود در آرد بادام، از جمله مقادیر بالایی از چربیهای سالم، فیبر غذایی و پروتئین وجود دارد. هر ۱۲۵ گرم آرد بادام، ۱۴٪ از نیازهای پروتئین روزانه شما و همچنین تقریباً ۱۰٪ فیبر رژیمی که هرروز نیاز دارید را تأمین میکند. این ماده غذایی همچنین یک منبع عالی از کربوهیدراتها، بهویژه برای افرادی است که نیازمند جایگزین آرد گندم در رژیم غذایی خود هستند. همچنین این ماده غذایی دارای مقدار قابلتوجهی از ویتامین E است که بیش از ۱۰۰٪ نیاز روزانه شما را در هر وعده پوشش میدهد و علاوه بر این دارای مقادیر قابلتوجهی از آهن، ریبوفلاوین، کلسیم، پتاسیم و منیزیم نیز است.
مزایای بهداشتی استفاده از آرد بادام
مهمترین مزایای این آرد برای بهبود سلامت انسان شامل توانایی آن در بهبود سلامت قلب، محافظت از بدن در برابر ابتلا به برخی از سرطانها، کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت، افزایش انرژی و کمک به کاهش وزن است.
بهبود سلامت قلب
مقدار بسیار خوبی از چربیهای غیراشباع شده در آرد بادام وجود دارد که بهعنوان یک منبع از فرم خوب کلسترول در نظر گرفته میشود و مصرف آن میتواند به پیشگیری از بروز عوارض قلبی عروقی ناشی از کلسترول بالا مانند آترواسکلروزیس ( تصلب شرایین)، حملات قلبی و سکته مغزی کمک کند.
سرطان
تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم آرد بادام میتواند اثرات ضد سرطان داشته باشد، خصوصاً در مورد سرطان روده بزرگ کولون). برخی از مواد فعال و چربیهای سالم موجود در این آرد باعث جلوگیری از ایجاد سرطان و گسترش سرطان به سایر قسمتهای بدن میشوند.
انرژی
بهعنوان یک منبع غنی از کربوهیدراتهای سالم، این آرد میتواند انرژی زیادی را بهجای قندهای ساده موجود در آرد گندم داشته باشد.
کاهش وزن
با توجه به تراکم مواد مغذی موجود در این آرد، در مقایسه با آرد معمولی، این ماده غذایی میتواند به شما کمک کند که سریعتر و با استفاده از غذایی بهتر که میتواند از بروز اضافهوزن جلوگیری کند، به کاهش وزن شما بهطورکلی کمک کند.
کنترل بیماری دیابت
با حذف قندهای ساده از آرد پایه، این آرد مخصوص میتواند به تنظیم میزان انتشار گلوکز و انسولین در بدن کمک کند. این امر برای افراد مبتلابه دیابت یا افرادی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند مناسب است.
فرایند هضم
مصرف یک سهم از آرد بادام با تأمین تقریباً ۱۰ درصد از فیبر غذایی که شما هرروز نیاز دارید، میتواند حرکت روده شما را بهبود بخشد و سلامت گوارش شما را بهبود بخشد و علائم یبوست و اسهال را کاهش دهد.
سلامت استخوان
مقدار زیادی از مواد معدنی آهن، منیزیم، پتاسیم و کلسیم در این نوع آرد وجود دارد که به افزایش تراکم مواد معدنی استخوان و جلوگیری از ابتلا به عارضههایی مانند پوکی استخوان میانجامد.
کمک به فرایند رشد و تکامل
این نوع آرد همچنین دارای پروتئین بسیار بالایی است که برای رشد و پیشرفت طبیعی بدن و همچنین روند درمان و بهبودی در سراسر بدن ضروری است.
مصارف آرد بادام
مصارف بیشمار از آرد بادام بسیار شگفتانگیز است، زیرا میتواند تقریباً در هر دستور غذا جایگزین آرد معمولی شود. شما میتوانید یک مقدار مساوی از این آرد را جایگزین آرد معمولی کنید، اگرچه ممکن است نیاز به کمی بیشتر از عامل افزایشدهنده در غذای داشته باشید زیرا آرد بادام کمی سنگینتر از آرد معمولی است. اگر شما فقط از آرد برای ایجاد طعم استفاده میکنید، بسیاری از مردم استفاده از آردی متشکل از نیمی بادام و نیمی آرد گندم برای اطمینان از کیفیت طبیعی، پیشنهاد میکنند.
برخی از محبوبترین استفادههای این آرد در کیکها، کیکهای فنجانی، کوکیها و نان بهویژه به دلیل طعم خوشمزه که در اثر استفاده از این آرد به دست میآید، است. ساخت پوسته پیتزا با این آرد نیز محبوب است، یا شما میتوانید آن را برای پوشش دادن بهخصوص برای گوشت قبل از سرخ کردن استفاده کنید. اساساً شما میتوانید از این آرد در هر موردی همانند آرد معمولی استفاده کنید!
عوارض احتمالی ناشی از مصرف آرد بادام
برخی از اختلافات در مورداستفاده از آرد بادام به علت اثرات خاصی از آن بر سلامتی، مانند افزایش التهاب، افزایش وزن احتمالی و خطر سمیت ناشی از مصرف آن وجود دارد. التهاب: در این آرد مقدار قابلتوجهی از اسیدهای چرب اشباعنشده در مقایسه با اسیدهای چرب غیراشباع وجود دارد که مصرف زیاد آن باعث التهاب میشود. در صورت بروز این مشکل تعدیل مقدار آرد بادامی که مصرف میکنید توصیه میشود. افزایش وزن: با داشتن مقادیر بالایی از چربیها و کربوهیدراتها، اگر شما بیشازحد از این آرد مصرف کنید، این امر درست مثل آرد معمولی میتواند به افزایش وزن کمک کند. سمی بودن: بعضی از مردم از وجود سموم خاصی در بادام ترس دارند، مانند گلیکوزیدهای سیانوژن. مقادیر بسیار زیادی از این ماده میتواند بهاندازه کافی سیانید هیدروژن تولید کند که میتواند سمی باشد پس توصیه میشود آرد بادام را در حالت نرمال مصرف کنید.منبع مقاله : organic facts
این مقاله به طور اختصاصی توسط مجله قرمز ترجمه شده است.
دیدگاه بگذارید