دستور کراکت سیب زمینی و پنیر
کراکت سیب زمینی و پنیر از فینگر فودهای خوشمزهس که میتونین توی مهمونی ها سرو کنین. این غذا برای کوچولوها هم مقوی و جذابه. این طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر برای ۱۰ تا دونه کراکته.
مواد لازم جهت کراکت سیب زمینی و پنیر :
سیب زمینی ۲ عدد تخم مرغ ۲ عدد پودر پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری پودر آویشن نصف قاشق مرباخوری پنیر پیتزا ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری به مقدار لازم آرد گندم به مقدار لازم نمک به مقدار لازمدستور کراکت سیب زمینی و پنیر :
سیب زمینی هارو پخته، پوست کنده و بعد رنده میکنیم.
پنیر پارمزان، پنیر پیتزا، پودر پاپریکا، پودر آویشن و نمک توی سیب زمینی های رنده شده میریزیم.
مواد رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم.
از خمیر گلوله های کوچیکی به اندازه به گردو درست میکنیم و اون ها رو روی کاغذ روغنی میذاریم.
گلوله ها رو تو فریزر میذاریم.
تو یه کاسه تخم مرغ رو با یه کم نمک هم میزنیم.
گلوله های یخ زده رو اول به تخم مرغ آغشته میکنیم و بعد توی آرد گندم میغلتونیم و برای بار دوم به تخم مرغ آغشته میکنیم.
این بار توی آرد سوخاری میغلتونیم.
روغن رو توی یه قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم تا کاملا داغ بشه.
گلوله ها رو توی روغن میریزیم تا سرخ بشن.
گلوله ها باید کاملا یخ زده باشن.
از روغن در میاریم و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن اضافیشون بره.