فهرست سرفصل ها
طرز تهیه “دسر بستنی با هلو” | دسر بستنی میوه ای|دسر میوه ای
بهترین دسر در روزهای گرم تابستان بدون شک خوردن یک بستنی میوه ای خوشمزه خانگی می باشد. در مطلب امروز طرز تهیه دسر بستنی و هلو رو براتون آموزش دادیم که هم هلو در تابستان در دسترس هست و هم طرز تهیه بستنی در خانه بسیار ساده است امیدوارم که در خانه این دسر رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه دسر بستنی و هلو
آرد دو سوم پیمانه شیر نارگیل 1 پیمانه هلوی تازه و خرد شده 1 پیمانه شکر یک چهارم پیمانه بکینگ پودر سه چهارم پیمانه عصاره وانیل 2 الی دو و نیم قاشق غذاخوری مربای هلو 1 پیمانه زرده تخم مرغ 4 عدد نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری شکر یک دوم پیمانه وانیل 1 قاشق چایخوری کره یخ زده 3 قاشق چایخوریطرز تهیه دسر بستنی و هلو
ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید، تا فر کاملا داغ شود. سپس آرد، شکر و بکینگ پودر را درون یک کاسه متوسط بریزید و با هم ترکیب کنید. کره را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا به یک ترکیب یک دست و لطیف برسید. خمیر به دست آمده را در نوارهای 2 سانتیمتری روی سینی گاز بچینید و برای مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.
برای آماده کردن بستنی؛ شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا یک سس لطیف به دست آید با حرارت ملایم و در مدت طولانی قرار دهید تا بپزد و در تمام مدت لازم است که آن را هم بزنید تا زمانی که مخلوط تان کمی غلظت پیدا کند و ضخیم شود.
نصف پیمانه از مربای هلو، عصاره وانیل و شیر نارگیل را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آنها را درون یک ظرف در دار بریزید و آن را درون کاسه بستنی ساز بریزید و اجازه دهید تا حاضر شود. یک لایه بستنی درون ظرف دلخواهتان بریزید بعد, کمی از مربای هلو روی آن بریزید و مقداری از خمیرهای پخته شده را روی آن قرار دهید و این مراحل را تکرار کنید تا موادتان به اتمام برسد. در نهایت روی آن را بپوشانید و تا زمان سِرو درون فریزر قرار دهید و هنگامی که خواستید این دسر را سرو کنید روی آن را با هلو های تکه تکه شده تزئین کنید.
نکته: میتوانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و آن را با مربای هلو ترکیب کنید و دوباره در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
منبع : kalleh.com