طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین
منبع خبر /
انواع دسر و بستنی /
03-04-1397
فرنی بستنی نوعی دسر ترکیبی است که طعم و مزه منحصر به فردی دارد. وجود نشاسته در این ترکیب خاصیت شکل پذیری آن را افزایش میدهد. با ریختن فرنی در قالب مورد نظر و تزیین آن می توانید یک دسر شیک و مجلسی تهیه کنید. در ادامه با دو روش تهیه فرنی بستنی قالبی آشنا میشوید: طرز تهیه ساده و طرز تهیه ژلاتینی.
ستاره| سرویس آشپزی - فرنی از جمله دسرهای ایرانی پرطرفدار است که به سادگی و خیلی سریع آماده میشود و افراد بنا به ذائقه و سلیقه خود میتوانند از مواد متنوعی در آن استفاده کنند. شما در مطالب قبل با طرز تهیه فرنی با نشاسته، فرنی با آرد ذرت و انواع فرنی برای نوزاد آشنا شدید و در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه فرنی بستنی آشنا سازیم. فرنی بستنی نوعی فرنی است که اغلب به صورت قالبی درست میشود و در میهمانیها و دورهمیها به عنوان دسر سرو میشود. فرنی بستنی را میتوان با انواع میوه، شکلات و کارامل در طعمها و رنگهای مختلف درست کرد و با ایجاد رنگهای جذاب، به سادگی و با حداقل هزینه دسری مجلسی در منزل درست کرد.
۱. طرز تهیه فرنی بستنی قالبی با نشاسته (ساده)
مواد لازم | |
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
شیر | 3 فنجان معادل 700 میلی لیتر |
بستنی | 150 گرم |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
شکر | 1/2 فنجان معادل 100 گرم |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد به جوش آیند، سپس از روی حرارت بردارید.
زردههای تخم مرغ را در کاسهای با سایز متوسط ریخته و حدود یک دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
مواد درون قابلمه را روی زرده تخم مرغ بریزید و هم بزنید. این عمل باعث میشود زرده تخم مرغ، حرارت ببیند بدون این که پخته شود.
مخلوط را به قابلمه برگردانید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید. به هم زدن مواد با یک قاشق چوبی ادامه دهید تا حرارت آن افزایش یابد.
دقت کنید که مواد را از ته قابلمه هم بزنید تا فرنی قوام آید و به غلظت مطلوب برسد.
حداقل ۵ دقیقه فرصت دهید تا فرنی غلیظ شود، سپس از روی حرارت برداشته و بستنی را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
فرنی را در ظرف سرو بریزید، روی آن را با توت فرنگی تزیین کنید.
۲. طرز تهیه فرنی بستنی قالبی با نشاسته (با ژلاتین و گلاب)
مواد لازم | |
شیر | 2 لیوان |
نشاسته گندم | 2.5 قاشق غذاخوری |
شکر | 5 قاشق غذاخوری |
گلاب | 5 قاشق غذاخوری |
بستنی وانیلی | 100 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
فرنی را در قالب مورد نظر ریخته و ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
فرنی را پس از بستن در ظرف سرو برگردانید و روی آن را با کارامل، شکلات رنده شده یا میوه تزیین کنید.
نکات مهم و اصولی در تهیه فرنی بستنی
فرنی بستنی را میتوانید با یک چاقوی تیز که قبلا در یخچال قرار داده اید و کاملا سرد شده، برش بزنید.
فرنی بستنی را میتوانید با هر نوع میوهی دلخواهی مخلوط کرده و سپس در قالب بریزید.
در ترکیب فرنی بستنی میتوانید از بستنی شکلاتی یا میوهای نیز استفاده کنید. فرنی بستنی توت فرنگی
فرنی بستنی وانیلی
فرنی بستنی توت فرنگی با تکه های پاستیل
در این مقاله با طرز تهیه دو نوع فرنی بستنی آشنا شدید که هم به عنوان دسر و هم برای عصرانه بسیار مناسب است. این فرنی با وجود لبنیات و تخم مرغ موجود در آن یک میان وعده کامل و مغذی محسوب میشود و با داشتن بافت خامه ای، مخصوصا برای کودکان دلچسب است.