طرز تهیه ساندویچ بستنی هلویی
در این دستور ساندویچ از ماست یخ زده و تکه های هلو استفاده می شود. این کوکی های بدون آرد، طعمی شبیه دسرهای تابستانی دارند.
مواد لازم
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۱۶۵ دقیقه ۱۹۵ دقیقه
جوی دوسر۱٫۵ فنجان
گردو دوسوم فنجان
آرد ذرت یکسوم فنجان
نمک کوشر نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین یکچهارم قاشق چایخوری
شکر توربینادو یکچهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ یک عدد
روغن کانولا یکچهارم فنجان
شکر قهوهای تیره نصف فنجان
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
ماست وانیلی یخ زده نیم لیتر
هلو رسیده ۱٫۵ فنجان
مراحل پخت
رکها را در طبقه بالا و سوم فر از پایین قرار دهید. فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ۲ سینی فر را با کاغذ مومی بپوشانید.
جوی دوسر، گردو، آرد ذرت، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را در غذاساز بریزید و بهم بزنید تا به شکل ریز آسیاب شوند، اما نه به ریزی آرد ــ ۱۰ تا ۱۵ ثانیه. مواد را در یک کاسه بزرگ خالی کرده و با شکر توربینادو مخلوط نمایید.
تخم مرغ و روغن را در غذاساز بریزید و کمی بهم بزنید ــ حدود ۱۵ ثانیه. شکر قهوهای و وانیل را اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط صاف شود و غلظتی مشابه سس کارامل پیدا کند، بهم بزنید ــ یک دقیقه دیگر. آن را به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید (مخلوط کمی چسبناک خواهد بود).
دستهایتان را مرطوب کنید، به اندازه یک قاشق غذاخوری سرپر از خمیر را بردارید و به شکل گلوله درآورید. ۱۶ عدد کوکی از خمیر درست کنید و روی هر سینی فر، نصف آنها را بچینید ــ با فواصل ۱٫۵ اینچی. سپس هر گلوله را به آرامی فشار دهید تا به یک دایره ۳ اینچی تبدیل شود.
کوکیها را بپزید، در وسط زمان پخت جای سینیها را عوض کرده و آنها را عقب و جلو کنید تا زمانیکه لبهها کمی قهوهای شوند ــ ۹ تا ۱۱ دقیقه در کل. اجازه دهید کوکیها بمدت ۲ دقیقه روی سینی خنک شوند و سپس آنها را روی رک سیمی قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
ماست و هلو را در یک کاسه متوسط بریزید و بهم بزنید. به سرعت عمل کنید تا ماست بیش از حد نرم نشود. با استفاده از حدود یکچهارم فنجان از مخلوط ماست بین هر جفت کوکی، ۸ عدد ساندویچ بستنی درست کنید. آنها را روی سینی فر قرار دهید و حداقل ۲ ساعت در فریزر بگذارید، سپس در پوشش پلاستیکی بپیچید.
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۱۶۵ دقیقه ۱۹۵ دقیقه
جوی دوسر۱٫۵ فنجان
گردو دوسوم فنجان
آرد ذرت یکسوم فنجان
نمک کوشر نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین یکچهارم قاشق چایخوری
شکر توربینادو یکچهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ یک عدد
روغن کانولا یکچهارم فنجان
شکر قهوهای تیره نصف فنجان
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
ماست وانیلی یخ زده نیم لیتر
هلو رسیده ۱٫۵ فنجان
مراحل پخت
رکها را در طبقه بالا و سوم فر از پایین قرار دهید. فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ۲ سینی فر را با کاغذ مومی بپوشانید.
جوی دوسر، گردو، آرد ذرت، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را در غذاساز بریزید و بهم بزنید تا به شکل ریز آسیاب شوند، اما نه به ریزی آرد ــ ۱۰ تا ۱۵ ثانیه. مواد را در یک کاسه بزرگ خالی کرده و با شکر توربینادو مخلوط نمایید.
تخم مرغ و روغن را در غذاساز بریزید و کمی بهم بزنید ــ حدود ۱۵ ثانیه. شکر قهوهای و وانیل را اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط صاف شود و غلظتی مشابه سس کارامل پیدا کند، بهم بزنید ــ یک دقیقه دیگر. آن را به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید (مخلوط کمی چسبناک خواهد بود).
دستهایتان را مرطوب کنید، به اندازه یک قاشق غذاخوری سرپر از خمیر را بردارید و به شکل گلوله درآورید. ۱۶ عدد کوکی از خمیر درست کنید و روی هر سینی فر، نصف آنها را بچینید ــ با فواصل ۱٫۵ اینچی. سپس هر گلوله را به آرامی فشار دهید تا به یک دایره ۳ اینچی تبدیل شود.
کوکیها را بپزید، در وسط زمان پخت جای سینیها را عوض کرده و آنها را عقب و جلو کنید تا زمانیکه لبهها کمی قهوهای شوند ــ ۹ تا ۱۱ دقیقه در کل. اجازه دهید کوکیها بمدت ۲ دقیقه روی سینی خنک شوند و سپس آنها را روی رک سیمی قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
ماست و هلو را در یک کاسه متوسط بریزید و بهم بزنید. به سرعت عمل کنید تا ماست بیش از حد نرم نشود. با استفاده از حدود یکچهارم فنجان از مخلوط ماست بین هر جفت کوکی، ۸ عدد ساندویچ بستنی درست کنید. آنها را روی سینی فر قرار دهید و حداقل ۲ ساعت در فریزر بگذارید، سپس در پوشش پلاستیکی بپیچید.
منبع: راستینه