دکتر «شبنم نعمت زاده»بازداشت شد

توضیحات مدیریت سایت-پیراسته فر:درادامه خواهیدخواند«شبنم نعمت زاده کیست؟شرکتهایی داروایش کدام است؟ وسهامداردیگر شرکتش«زینب نعمت زاده»+نقش پدردرواردات دارو…*

دختر«نعمت زاده»وزیرسابق«بازداشت شد»+تکذیب شد!تأییدشد!

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با فارس از بازداشت « ش.ن »دختر یکی از وزرای سابق خبر داد. این منبع آگاه افزود: برای این خانم قرار وثیقه ۴۰۰ میلیاردی صادر شده که به دلیل تهیه نشدن آن بازداشت شده است.

شرکت «پ.ر»، متعلق به دختر وزیر سابق است که بدهی‌اش به شبکه دارویی کشور بیش از ۳۵۰میلیاردی عنوان شده که مبلغ ۶۰ میلیارد از این بدهی به شرکت «س.ش.د» است.

به گفته یکی از سهامداران، این فرد در مجموع به این شرکت و دو شرکت دیگر بیش از ۳۵۰میلیاردی بدهکار است که این بدهی موجب شکایت از او و گشوده شدن پرونده قضایی برای وصول این مطالبات از دختر وزیر سابق شده است.

گفتنی است اواسط مرداد ماه بود که انبار دارو‌های احتکار شده به ارزش ۵ میلیارد تومان در استان البرز کشف شد./خبرگزاری فارس ۱۳۹۷/۰۶/۰۷ ساعت انتشار ۱۷:۳۶

***

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز خبر بازداشت دختر وزیر سابق را تکذیب وتأییدکرد.

بازداشت دختر وزیر سابق دوباره تایید شد

دختر«نعمت زاده»وزیرسابق«بازداشت شد»+تکذیب شد!تأییدشد!

ایرنا خبر بازداشت دختر وزیر سابق را روی خروجی قرار داد

«ش. ن»، دختر وزیر سابق بازداشت شده است
برای این خانم قرار وثیقه ۴۰۰ میلیارد تومانی صادر شده که به دلیل تهیه نشدن آن بازداشت شده است.
شرکت (پ.ر)، متعلق به دختر وزیر سابق است که بدهی‌اش به شبکه دارویی کشور بیش از ۳۵۰میلیارد تومان عنوان شده که مبلغ ۶۰ میلیارد تومان از این بدهی به شرکت «س.ش.د» است.
به گفته یکی از سهامداران، این فرد در مجموع به این شرکت و دو شرکت دیگر بیش از ۳۵۰میلیارد تومان بدهکار است که این بدهی موجب شکایت از او و گشوده شدن پرونده قضایی برای وصول این مطالبات از دختر وزیر سابق شده است./منبع خبر ایرنا ساعتایرنااین خبرراامروز (۷ شهریور ۱۳۹۷)ساعت انتشارخبر۲۱:۲۶
***
خبردستگیری دختروزیر«شبنم»تکذیب شد!

حاجی رضا شاه کرمی عصر چهارشنبه(۷ شهریور ۱۳۹۷) درباره انتشار خبری مبنی بر بازداشت دختر وزیر سابق اظهار داشت: این فرد اصلا احضار نشده و بازداشت هم نیست و خبر بازداشت وی صحت ندارد. در برخی خبرها آمده است که دختر وزیر سابق که پیشتر خبر کشف انبار احتکار دارو از وی در رسانه ها منتشر شده بود، به خاطر عجز از تودیع قرار وثیقه ۴۰۰ میلیارد تومانی، بازداشت و روانه زندان شده است./منبع:دنیای اقتصاد (درساعت ۱۹:۱۴ این خبررابنقل از ایرانامنتشرکرد)

***

اخباری در چند روز اخیر منتشر شده که نشان می دهد، شرکتی با نام شرکت توسعه دارویی رسا حدود ۳۵۰ میلیارد تومان به صنعت داروی کشور بدهکار است که بخشی از این بدهی ها متعلق به زیرمجموعه های شرکت سرمایه گذاری شفا داروست. بررسی ها نشان می دهد، این شرکت متعلق به دختر وزیر دولت یازدهم است.

به گزارش «تابناک اقتصادی»، پس از آن که در اواخر دولت یازدهم اخباری مبنی بر قاچاق پوشاک توسط دختر وزیر آموزش و پرورش در رسانه ها منتشر شد، حالا اخباری در رسانه ها دست به دست می چرخد که نشان می دهد، شرکت دختر یک وزیر دیگر دولت یازدهم، مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان به صنعت دارویی کشور بدهکار است.

دختر«نعمت زاده»وزیرسابق«بازداشت شد»+تکذیب شد!تأییدشد!

در هفتم اسفند ماه۱۳۹۶ جلسه معارفه سرمایه گذاری شفا دارو با حضور مدیران عامل زیرمجموعه های این هلدینگ، فعالان بازار سرمایه و خبرنگاران برگزار شد تا این شرکت آماده واگذاری سهام خود در بورس شود. در این نشست، منصور سمیعی مدیر عامل و عضو هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری شفادارو در پاسخ به سؤالی مبنی بر بررسی صورت های مالی سه شرکت اسوه، راموفارمین و جابر و مطالبات آن ها از شرکت پخش توسعه دارویی رسا گفت: شرکت های داروسازی موظف به ارائه داروها به شرکت های پخشی هستند که دارای پروانه از وزارت بهداشت باشند که شرکت پخش توسعه دارویی رسا هم در این زمره است، این مشکل فقط مربوط به شفا دارو نیست و خوشبختانه کمترین مقدار از کل مطالبات ۳۵۰ میلیارد تومانی از این شرکت، به شفادارو تعلق دارد.

شایان ذکر است که از مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان بدهی شرکت پخش توسعه دارویی رسا به صنعت دارو، مبلغ ۶٠ میلیارد تومان به سرمایه گذاری شفا دارو تعلق دارد. مطابق با صورت های مالی منتهی به ۳۱شهریور ۱۳۹۶ تنها در یک مورد شرکت پخش توسعه دارویی رسا به شرکت داروسازی«راموفارمین» ۸.۴ میلیارد تومان بدهکار می باشد.

دختر«نعمت زاده»وزیرسابق«بازداشت شد»+تکذیب شد!تأییدشد!

پرسشی که مطرح می شود این است که شرکت پخش توسعه داروئی رسا متعلق به دختر کدام یک از وزرای دولت یازدهم می باشد؟

مطابق با سند زیر این شرکت در هجدهم اسفند ۱۳۹۲ تاسیس شده است. شناسه ملی این

شرکت ۱۴۰۰۳۹۴۰۹۲۰ و شماره ثبت آن ۴۵۱۳۵۶ است.

دختر«نعمت زاده»وزیرسابق«بازداشت شد»+تکذیب شد!تأییدشد!

برای یافتن مدیرعامل این شرکت سری به سایت یکپارچه سازی پایگاه آگهی های قانونی به آدرس http://www.rooznamehrasmi.ir/news/newslist.aspx می زنیم و شماره ثبت این شرکت را وارد کرده و آگهی های مربوط به این شرکت را بررسی می کنیم. در آگهی تاسیس این شرکت که مربوط به تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ می باشد، اسم زینب و شبنم نعمت زاده به چشم می خورد. مشخص است که این شرکت متعلق به فرزندان محمدرضا نعمت زاده وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت است.

دختر«نعمت زاده»وزیرسابق«بازداشت شد»+تکذیب شد!تأییدشد!

شایان ذکر است، محمدرضا نعمت زاده که در ششم مهر ۱۳۹۳ در برنامه پایش حضور پیدا کرده بود در خصوص شایعه حضور دخترش در واردات دارو و در پاسخ به این پرسش یکی از بیننده های این برنامه که پرسیده بود، افرادی همنام فامیلی شما در کار دارو و پتروشیمی مشغول فعالیت اند آیا از بستگان شما هستند، گفت: دختر بنده بیش از پانزده سال است که داروسازی خود را تمام کرده و داروساز است؛ بنابراین، به خاطر شغلش در کار دارو هست. روزنامه ای از قول یکی از نمایندگان مجلس نوشته بود که دختر من مافیای داروست. این حرف ها لطفی است که یک عده در حق ما دارند، ایشان تحصیلات داروسازی دارد و سال هاست که داروخانه بیمارستان میلاد را با دوستان خودش راه اندازی کرده است از طرف دیگری داروخانه بیمارهایی خاص را شکل داده و زحمت کشیده است./۱۷ اسفند ۱۳۹۶تابناک

***

***

من از سال ۱۳۸۸ فعالیت خودم را شروع کردم و در این ۱۰ سال چند شرکت تأسیس کردیم

شبنم نعمت زاده دختر محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت سابق دولت روحانی که مسائلی درباره انبارهای یک شرکت داروسازی متعلق به وی و بدهی هایش به سایر شرکتها جنجال آفرین شده بود، به همراه ۳ نفر از وکلایش با شرق به گفت و گو نشست.

وی در بخشی از این گفتگو برای اثبات اینکه بگوید شرکت های متعدد او هیچ ارتباطی به وزارت پدرش ندارد، درباره چندین شرکت خود گفته است: من از سال ۱۳۸۸ فعالیت خودم را شروع کردم و در این ۱۰ سال چند شرکت تأسیس کردیم. ما روند خودمان را داشتیم و این کارها ارتباطی با فعالیت‌های پدرم نداشت. ایشان هم که کنار رفتند، باز ما شرکت‌های دیگری را تأسیس کردیم.

شبنم نعمت زاده سال ۱۳۷۵ از دانشگاه شهید بهشتی فارغ التحصیل شد؛ ۵ سال بیکار بود اما در سال ۱۳۸۰ در داروخانه بیمارستان میلاد کار پیدا کرد و پس از آن در چند داروخانه دیگر کار می کرد. اما به فاصله چند سال پس از کار کردن در داروخانه ها، از سال ۱۳۸۸ به بعد، تاسیس شرکتهایش را آغاز کرد و اکنون می گوید که به مالکیت چندین شرکت رسیده است.

وی با اینکه رسیدن از داروسازی در داروخانه ها به مالکیت چندین شرکت را بدون دخالت پدرش دانست اما افزود: یک دوره کوتاهی وقتی پدرم بازنشسته شده بود، از ایشان خواهش کردم در یکی از شرکت‌ها به‌عنوان هیئت‌مدیره اسم‌شان را بگذارم. آن هم زمان خیلی کوتاهی بود و ایشان هیچ نفعی از این شرکت نداشت.شبنم نعمت زاده تاکید کرد که مطمئنا به شرایط بهتری دست خواهد یافت./۲۴مرداد۱۳۹۷فارس

***

دکترشبنم نعمت زاده(دختروزیرسابق ): من محتکر دارو نیستم

دختر«نعمت زاده»وزیرسابق«بازداشت شد»+تکذیب شد!تأییدشد!

روز دوشنبه، ۲۲ مرداد، «شرق» درباره بررسی یک پرونده در صنعت دارویی کشور گزارشی با تیتر «نسبت محتکر با وزیر سابق» منتشر کرد که در آن به گمانه‌زنی‌ها و خبرهایی درباره کشف یک انبار داروهای احتکارشده متعلق به دختر یکی از وزرای سابق اشاره شده بود.

دختر«نعمت زاده»وزیرسابق«بازداشت شد»+تکذیب شد!تأییدشد!

این انبار متعلق به شبنم نعمت‌زاده، دختر محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر صنعت در دولت یازدهم، بود. در همین رابطه در این شماره، با خود شبنم نعمت‌زاده درباره این حاشیه‌ها گفت‌و‌گو کردیم. او که با حضور سه نفر از وکلایش پاسخ می‌داد، ابتدا از وکلایش خواست مدارک مربوط به شرکت‌ها و نامه‌هایی را که برای سازمان غذا و دارو برای امحای داروهای کشف‌شده ارسال کرده است به ما نشان دهند. نعمت‌زاده در این گفت‌و‌گو درباره اتهام احتکار دارو، پرونده بدهی‌‌اش در صنعت دارویی کشور، رابطه فعالیت‌هایش با مسئولیت‌های پدرش و همچنین سابقه کاری که در این حوزه دارد سخن گفت.

‌ بر اساس خبرهای رسمی منتشرشده دو انبار متعلق به شما کشف شد که مقداری دارو در آن احتکار شده بود و گفته شد بیشتر این دارو‌ها نیز تاریخ‌مصرفشان گذشته بود. این خبر صحت دارد؟ شما چه توضیحی درباره این موضوع دارید؟

یکی از شرکت‌های ما شرکت پخش و توزیع دارو است. این شرکت انبار‌های متعددی دارد و طبق قانون شرکت‌های پخش می‌توانند تا هنگام توزیع، دارو را در انبار نگهداری کنند. یکی از انبار‌هایی که شما درباره آن صحبت می‌کنید حاوی داروهای تاریخ‌مصرف‌گذشته‌ای است که ما از سایر انبارها جمع‌آوری کرده و فهرست آنها در نامه‌ای به اداره کل دارو برای امحا اطلاع داده شده بود. طبق قوانین اداره دارو، داروهای تاریخ‌گذشته و ضایعات باید جدای از بقیه داروها قرار بگیرند و باید برای امحا ارسال شوند تا از بین بروند که مراحل خاص خودش را دارد. آدرس این انبار نیز پیش از این به اداره دارو اطلاع داده شده بود.

‌ یعنی شما پیش از این آدرس این دو انبار را به اداره دارو اطلاع داده بودید؟

بله و همه نامه‌های ارسالی به اداره دارو برای اعلام موجود است و تاریخ این مکاتبات قبل از پیگیری توسط سازمان تعزیرات بوده و قابل توجه اینکه کار شرکت پخش، نگهداری دارو و توزیع آن است و دلیلی ندارد به دارویی که در انبار شرکت پخش وجود دارد گفته شود داروهای احتکارشده. نکته جالب اینجاست که هرچه دارو را بیشتر نگه دارید و به تاریخ انقضا نزدیک شود، متقاضی آن کاهش پیدا می‌کند و سخت‌تر به فروش می‌رسد، به همین دلیل ارزش ندارد که دارو نگه داشته شود.

اگر این‌طور است چرا اداره تعزیرات کشف این انبار‌ را با عنوان کشف انبار داروهای احتکارشده منتشر کرد؟

اداره تعزیرات موظف است به وظایف خودش عمل کند و شرکت ما نیز موظف است مدارک لازم برای پاسخ به اداره تعزیرات را برای آنها ارسال کند.

‌اعلام شد که ارزش ریالی داروهای کشف‌شده در آن انبار پنج تا شش میلیارد تومان بوده است. ارزش آن داروها همین‌قدر بود؟

خیر.

‌چرا این دارو‌ها تاریخ‌ مصرفشان گذشته بود؟

این کالاها ضایعات سه سال فعالیت شرکت بوده است. البته این مسئله به طور طبیعی برای تمامی شرکت‌ها و انبارهای دارویی و غذایی که کالاهای دارای تاریخ مصرف مشخص عرضه می‌کنند اتفاق می‌افتد.

ما شنیده‌ایم بیشتر داروهایی که در انبار بوده داروهای فوریتی بوده‌اند. شرکت شما بیشتر چه داروهایی را وارد می‌کرد؟

نه درست نیست، توجه داشته باشید که در انبار همه شرکت‌های پخش، انواع داروها؛ چه ارزان‌قیمت و چه گران‌قیمت و داروهای عادی و فوریتی و مکمل‌ها وجود دارد.

‌ شما داروهای مکمل هم وارد می‌کردید؟

بله و همه آنها تحت قوانین اداره غذا و دارو بوده و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم؛ مثل بقیه شرکت‌ها، حتی درخواستی که برای واردات برخی محصولات به اداره دارو ارسال کرده بودیم از طرف این سازمان رد شده، این‌طور نیست که به راحتی همه‌چیز را در اختیار داشته باشیم. مثل همه شرکت‌ها در نوبت کمیسیون بودیم، حتی اولین مورد از مکمل‌‌ها را که می‌خواستیم وارد کشور کنیم هفت ماه در نوبت کمیسیون بود تا تأیید شد.

‌ گفته می‌شود پیش از اینکه فهرست داروهای فوریتی اعلام عمومی شود، شما به آن دسترسی داشته‌اید؛ یعنی از قبل می‌دانستید چه دارویی را باید وارد کنید، این حرف چقدر صحت دارد؟

به‌هیچ‌وجه این‌طور نبوده. ما هم مثل همه شرکت‌ها فهرستی را که اداره دارو ماهانه اعلام می‌کرد، دریافت می‌کردیم و پس از استعلام، قیمت خودمان را به اداره دارو اعلام می‌کردیم. در برخی مواقع هم قیمت‌های ما تأیید نمی‌شد و شرکت دیگری دارو را وارد می‌کرد.

ما فهرست‌‌های فراوانی در اداره دارو داریم که قیمت‌های ما را تأیید نکرده‌‌‌‌اند. حتی ثبت یکی از برند‌های ما دو سال طول کشیده و اصلا چنین مواردی که می‌گویند، وجود ندارد. در حقیقت اداره دارو طبق کمبود دارو در کشور یک فهرست را اعلام می‌کند و شرکت‌ها قیمتی که می‌توانند با آن، دارو را وارد کنند، برای آن اداره ارسال می‌کنند؛ مثل مناقصه هرکسی قیمت پایین‌تری پیشنهاد بدهد، مهلتی را برای او تعیین می‌کنند تا دارو را وارد کشور کند. موردی مطرح شده بود درباره اینکه ما داروهای فوریتی را به گمرک می‌آوردیم و از همان‌جا پخش می‌کردیم که اصلا چنین چیزی صحت ندارد. دارویی که به گمرک وارد می‌شود، مستقیم به انبار پخش ارسال می‌شود.

‌یعنی برای واردات داروهای فوریتی در مناقصه شرکت می‌کردید؟

بله؛ حتی قیمت تمام داروهایی که از سوی این سازمان رد شده است، در فایل اداره دارو وجود دارد و همه قیمت‌ها آنجا ثبت می‌شود.

یکی دیگر از موضوعاتی که درباره شما گفته می‌شود، این است که پس از اینکه فارغ‌التحصیل شدید، به واسطه رابطه پدرتان در بیمارستان میلاد مشغول به کار شدید و پس از آن شرکت واردات داروی خود را تأسیس کردید. پاسخ شما در‌این‌باره چیست؟

من سال ۷۵ از دانشگاه شهید بهشتی فارغ‌التحصیل شدم و سال ۸۰ در داروخانه بیمارستان میلاد مشغول شدم. رفتن من به بیمارستان میلاد نیز به واسطه یکی از مسئولان دانشکده‌ای که در آن تحصیل می‌کردم، بود. او مسئولیت آنجا را برعهده داشت و از من و چند نفر از دانشجویان خواست در آنجا مشغول به کار شویم و در راه‌اندازی داروخانه بیمارستان میلاد به او کمک کنیم. مثل همه داروساز‌هایی که آنجا مشغول به کار بودند، در آنجا یک شیفت کاری داشتم. که آن هم سال ۸۰ بود و من نزدیک به پنج سال یعنی از سال ۷۵ که فارغ‌التحصیل شده بودم تا آن زمان بی‌کار بودم. بعد از بیمارستان میلاد هم در چند داروخانه و شرکت دیگر مشغول به کار شدم تا اینکه سال ۸۸ شرکت‌ خودم را تأسیس کردم. در واقع پله‌پله به اینجا رسیدم.

‌ خبر دیگری که درباره شما و شرکت دارویی‌تان به نقل از سخنگوی سازمان تعزیرات منتشر شد، این بود که گفته شد شما اجازه فعالیت در این حوزه را نداشتید. این حرف صحت دارد؟

ما یک شرکت رسمی فروش دارو هستیم و شرکت پخش ما در اسفند ۹۳ به ثبت رسیده است.

‌ موضوع دیگری که درباره فعالیت شما خبری شده، بدهی ۳۵۰ میلیارد‌تومانی‌تان به صنعت دارو است. این حجم از بدهکاری به چه دلیل ثبت شد؟

اصلا این رقم درست نیست و بدهی ما خیلی کمتر از این رقم است. برخی از دوستان که به ما لطف داشتند، نمی‌دانم به چه دلیل این رقم را اعلام کردند؛ اما اصلا چنین چیزی نیست. شرکت پخش ما مشکلاتی داشت که در حال رسیدگی به آن هستیم تا بتوانیم به تعهداتی که به تأمین‌کنندگان داریم، عمل کنیم.

‌ بر‌اساس اسناد، شرکت شما در ۱۸ اسفند ۹۳ یعنی زمانی که پدرتان در دولت یازدهم وزیر بود، تأسیس شد. گفته می‌شود شما از این رابطه برای تأسیس شرکت استفاده کردید.

همان‌طور که به شما گفتم، من از سال ۸۸ فعالیت خودم را شروع کردم و در این ۱۰ سال چند شرکت تأسیس کردیم که یکی از آنها هم این بود. ما روند خودمان را داشتیم و این کارها ارتباطی با فعالیت‌های پدرم نداشت. ایشان هم که کنار رفتند، باز ما شرکت‌های دیگری را تأسیس کردیم.

‌ این درست است که می‌گویند پدرتان در شرکت‌های دارویی‌تان سهام‌دار بود؟

یک دوره کوتاهی وقتی پدرم بازنشسته شده بود، از ایشان خواهش کردم در یکی از شرکت‌ها به‌عنوان هیئت‌مدیره اسم‌شان را بگذارم. آن هم زمان خیلی کوتاهی بود و ایشان هیچ نفعی از این شرکت نداشت.

‌ الان با این شرایط، وضعیت شرکت شما در چه حالی است؟

مطمئنا با تلاش همکاران و همکاری تأمین‌کنندگان به شرایط بهتری دست خواهیم یافت و البته در‌حال‌حاضر شرایط برای همه فعالان حوزه‌های اقتصادی سخت شده است؛ ولی مطمئن هستیم با کمک خداوند و تلاش بیشتر از این دوران عبور خواهیم کرد./اقتصادآنلاین ۲۴مرداد۱۳۹۷بنقل ازشرق

***

آقای وزیر-سابق-محمدرضا نعمت‌زاده از سال ۹۱ به بعد عضو هیئت مدیره ۱۸ شرکت‌ بوده است.
در این میان دختران او(شبنم وزینب) نیز عضو هیئت مدیره و سهامدار بسیاری از شرکت‌های پدرشان هستند.

زینب نعمت زاده به شماره ملی ۰۴۵۳۴۰۳۸۸۳ نیز از اعضای اصلی هیات مدیره شرکت «رسا فارمد» است. این شرکت در حوالی میدان تجریش، خیابان مقدس اردبیلی قرار دارد.

شبنم نعمت‌زاده مدیرعامل شرکت «رسا فارمد» است؛ شرکتی که در زمینه مواد غذایی، حیوانی، نباتی، آشامیدنی، محصولات وابسته، نباتات و حیوانات زنده، مواد شیمیایی، پلاستیک، دارویی و محصولات وابسته فعالیت می‌کند. پخش رسا که اکنون بدهی کلانی به شبکه دارویی کشور دارد نیز زیرمجموعه شرکت «رسا فارمد» به شمار می‌رود.
شبنم نعمت‌زاده همچنین از واردکنندگان اصلی دارو به ایران است و در حال حاضر عضو هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان مکمل‌های غذایی، رژیمی، ویتامینی و گیاهی ایران است.

بیوگرافی محمدرضا نعمت‌زاده

محمدرضا نعمت‌زاده در سال ۱۳۲۴ در تبریز به دنیا آمد. در تهران در مدرسه جامعه تعلیمات اسلامی به نام «سیدجعفری» و بعد در دبیرستان «فیاضی» تحصیل کرد.

وی ۲ سال آخر را در دبیرستان علوی گذراند و فارغ‌التحصیل شد. تحصیلات دانشگاهی را به دلیل رشته‌ای که علاقه‌مند بود (مهندسی محیط زیست)‌ در آمریکا گذراند و از دانشگاه برکلی لیسانس گرفت.

از همان ماه‌های آغازین بازگشت به ایران، جذب بخش خصوصی شد و حتی در دوره‌ای، معلم بود و مبحث موتور و مکانیک را در دبیرستان تدریس می‌کرد. سال‌های جوانی‌اش در کارخانه‌ای خانوادگی، مدیر فنی بود و تا اواخر سال ۱۳۵۶ همین کار را ادامه داد.

نزدیک انقلاب و با مختصر سابقه‌ای که در اعتراض‌ها و فعالیت‌های انقلابی داشت از اواخر سال ۱۳۵۶ به طور کامل به جریان انقلاب پیوست.

قبل از انقلاب با انجمن‌های اسلامی خارج کشور آشنا شد و فعالیت‌های سیاسی‌اش را آغاز ‌کرد. با شهید باهنر از طریق کارهای فرهنگی، کتب و جزوات و با هاشمی رفسنجانی و شهید رجایی در جریان اعتصابات صنعت نفت آشنا شد. در سال‌های تحصیل در آمریکا و با کمک چند نفر از دوستانش انجمن اسلامی غرب آمریکا را تاسیس کرد و تا زمانی که در آنجا بود مسؤولیتش را عهده‌دار شد.

نعمت زاده ۱۰ ماه در سال ۱۳۵۸ وزیر کار و بین سالهای ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۰

و ی از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶ به ترتیب در دولت‌های شهید محمدعلی رجایی و آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی وزیر صنایع بود.

نعمت زاده -در کابینه‌های خاتمی-معاونت وزارت نفت در امور پتروشیمی

در کابینه احمدی نژاد،نعمت زاده ، معاونت وزارت نفت در امور پخش و پالایش را بعهده داشته‌است.

نعمت زاده مرداد سال ۱۳۹۲ به عنوان گزینه دولت یازدهم برای تصدی وزارتخانه صنعت و معدن به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با کسب اکثریت آرا (اخذ شده: ۲۸۳/ موافق: ۱۹۹ رای؛؛ مخالف: ۶۰ رأی؛؛ ممتنع: ۲۴ رأی) از مجلس رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیر صنعت مشغول به فعالیت شد.