طرز تهیه شیرینی صخره ای خوشمزه و متفاوت


طرز تهیه شیرینی صخره ای خوشمزه و متفاوت

شیرینی ها جزو خوراکی های خوش مزه و پرطرفدار هستند؛ بنابراین خیلی از خانم های خانه دار تمایل زیادی به پخت انواع شیرینی در منزل دارند. در این بخش با طرز تهیه شیرینی صخره ای آشنا خواهید شد؛ شما می توانید این شیرینی ساده را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه شیرینی صخره ای خوشمزه و متفاوت
اغلب کودکان معمولا علاقه زیادی به خوردن انواع شیرینی دارند. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم، طرز تهیه شیرینی صخره‌ای که از جمله شیرینی‌های ساده و خوشمزه است را به شما آموزش دهیم. در تهیه شیرینی صخره‌ای از کشمش استفاده می‌شود از این رو این شیرینی در ظاهر به شیرینی کشمشی شباهت دارد.


شیرینی صخره‌ای همچون شیرینی پادرازی، شیرینی قندی، شیرینی کنجدی، شیرینی بهشتی و… با مواد اولیه کم و در دسترس تهیه می‌شود و نیاز به زمان پخت زیادی ندارد. در ادامه همراه ما باشید و از طرز تهیه شیرینی صخره‌ای دیدن نمایید.
مواد لازم:

آرد ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲ قاشق
شکر ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری
دارچین، هل هر کدام ۱ قاشق چای خوری
کشمش و مربای پوست پرتغال ۱۰۰ گرم

طرز تهیه شیرینی صخره‌ای

روش تهیه این نوع شیرینی بسیار ساده است، به این صورت که ابتدا آرد و کره را در داخل ظرفی با هم مخلوط می‌کنیم. سپس شکر، پودر کاکائو، بکنگ پودر و ادویه‌هایی مثل هل و دارچین را به آن اضافه می‌کنیم.


در این مرحله تخم مرغ و شیر را در ظرفی جداگانه هم زده و به مخلوط قبلی اضافه می‌نماییم. در پایان کشمش و مربا را اضافه می‌کنیم.


حال مواد آماده شده شیرینی را در داخل فر قرار می‌دهیم، برای راحتی این کار می‌توانید یک قاشق از این مواد را بردارید و در سینی فر بریزید. (برای نتیجه گیری بهتر شیرینی‌ها را با فاصله از یکدیگر روی سینی فر بریزید تا بعد از پخت به یکدیگر نچسبند) ۱۵ دقیقه برای پخت این شیرینی زمان می‌دهیم، سپس آن را از فر خارج می‌کنیم.


توجه داشته باشید برای تهیه این شیرینی لازم است، فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا شیرینی صخره‌ای خوشمزه و فوق العاده ایی داشته باشید.

منبع: آرگا

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بهترین فیلم‌ها و سریال‌های سال 2024 به انتخاب مجله تایم