لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف میریزیم. ]]>
آشنایی با روش تهیهی لازانیا لقمه ای
لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف میریزیم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ :
سه شنبه 1397/06/20 ساعت 10:58
مواد اولیه:
لازانیا= یک بسته پنیرپیتزا و سس سفید= به میزان لازم مایه ماکارونی= به تعداد نفرات
روش تهیه:
لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف میریزیم. هر لازانیا را با قیچی دو قسمت میکنیم، بعد ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله میکنیم و در ظرف میچینیم وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن میپاشیم و در فری که از قبل با درجه 175 سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است. در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو میکنیم.منبع: آلامتو