بادمجان ها را بعد از شستن روی سینی گذاشته و در فر 35 درجه طبقه وسط بمدت 45 دقیقه می گذاریم. ]]>
آشنایی با روش تهیهی سالاد بادمجان
بادمجان ها را بعد از شستن روی سینی گذاشته و در فر ۳۵ درجه طبقه وسط بمدت ۴۵ دقیقه می گذاریم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ :
دوشنبه 1397/07/23 ساعت 12:32
مواد اولیه:
بادمجان کباب شده بدون پوست ۵۰۰ گرم برنج پخته ۲۰۰ گرم فیله گوجه فرنگی ۳ عدد نعناع خرد شده یک قاشق سوپخوری خامه در صورت دلخواه ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم تخم مرغ آب پز ۳ عدد خیار ۲ عدد سیر رنده شده ۱ تا ۲ حبه سس مایونز یک پیمانه آب لیمو ترش تازه یک قاشق سوپخوری
روش تهیه:
بادمجان ها را بعد از شستن روی سینی گذاشته و در فر ۳۵ درجه طبقه وسط بمدت ۴۵ دقیقه می گذاریم و بعد پوست و دانه های بادمجان را درآورده و روی تخته ساطوری کرده و در ظرف می ریزیم و برنج پخته شده و تخم مرغ آب پز خرد شده و خیار خرد شده را به آن اضافه کرده و گوجه فرنگی ها را هم پوست و دانه های آن را درآورده و خرد می کنیم و به مواد اضافه کرده و در یک کاسه سس مایونز و نعناع خرد شده سیر رنده شده آب لیمو ترش تازه و نمک و فلفل را مخلوط کرده و اگر خواستیم خامه را نیز می افزاییم و این سس را به سالاد اضافه کرده و در ظرف می ریزیم و سپس آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.منبع: پرشین وی