طرز تهیه نقل بیدمشک و اصولی که باید در تهیه آن رعایت کنید


نقل ها در اندازه و با طعم های متفاوتی تولید می شوند و معمولا به جای قند مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا علاوه بر دارا بودن طعم و عطر فوق العاده، بخصوص در نقل بیدمشک، نسبت به قند نرم تر می باشد. در ایران، از زمان های خیلی دور نقل به عنوان نماد شادی، خوشی می باشد. به همین خاطر، طبق سنت دیرینه در مجالس عروسی، روی سر عروس و داماد نقل پاشیده می شود....

نقل ها در اندازه و با طعم های متفاوتی تولید می شوند و معمولا به جای قند مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا علاوه بر دارا بودن طعم و عطر فوق العاده، بخصوص در نقل بیدمشک، نسبت به قند نرم تر می باشد. در ایران، از زمان های خیلی دور نقل به عنوان نماد شادی، خوشی می باشد. به همین خاطر، طبق سنت دیرینه در مجالس عروسی، روی سر عروس و داماد نقل پاشیده می شود. برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه نقل در ادامه با آرگا همراه شوید.

طرز تهیه نقل بیدمشک و اصولی که باید در تهیه آن رعایت کنید

طرز تهیه نقل

برای تهیه انواع نقل از ترکیباتی همچون آب، شکر، کرم تارتار، وانیل، گلاب، مغز گیاهی(مغزگردو, خلال بادام, مغز پسته, بادام زمینی)، بیدمشک و تخم های گیاهی نظیر شنبلیه استفاده می شود.

بسته به نوع نقل، برای ایجاد طعم و عطر از گل محمدی، زعفران، وانیل، گلاب غلیظ، زنجبیل، دارچین و تخم شنبلیله استفاده می کنند.

شکر سفید مخصوص و یا شیره انگور از جمله موادی هستند، که برای شیرین کردن نقل مورد استفاده قرار می گیرند، اما از آن جایی که این نوع شیرین کننده ها سبب خشکی و سفتی نقل می شوند، کرم تاتار را به این ترکیب اضافه می کنند، تا نقل سفت نشود.

علاوه بر تمام موادی که به عنوان ترکیبات نقل به آن ها اشاره شد، در ارومیه برای تهیه نقل از گیاه بیدمشک استفاده می شود، چرا که طعم و عطر فوق العاده ای به نقل می بخشد.

طرز تهیه نقل بیدمشک و اصولی که باید در تهیه آن رعایت کنید

روش تهیه نقل بیدمشک:

در ابتدا شکر و آب را مخلوط می نمایند. شربت حاصل شده را می جوشانند، تا حدی که شربت قوام لازم را پیدا کند و بسیار غلیظ گردد. سپس به شربت مقداری سرکه می افزایند.

در مرحله بعد طعم دهنده ای همچون بیدمشک را به آن اضافه می کنند.

سپس خوشکبار یا مغز گیاهی را داخل دراژه زنی، با حرارت کم، گرم می کنند.

در ادامه طرز تهیه نقل بیدمشک، شربت قوام یافته را به آرامی به خوشکبار گرم شده اضافه می کنند، که به آهستگی، با دستگاه دم، هوادهی آن انجام می شود، تا از این طریق شیره(شربت) اضافه شده به آن، خشک گردد. این روند تا زمانی که نقل به اندازه دلخواه تبدیل شود، ادامه می یابد. نقل ها با توجه به ترکیبات به کار رفته در تهیه آن ها، دارای خواص زیادی می باشند. بنابراین استفاده از نقل می تواند مفید باشد.

طرز تهیه نقل بیدمشک و اصولی که باید در تهیه آن رعایت کنید

طرز تهیه نقل بیدمشک و اصولی که باید در تهیه آن رعایت کنید

طرز تهیه نقل بیدمشک و اصولی که باید در تهیه آن رعایت کنید

طرز تهیه نقل بیدمشک و اصولی که باید در تهیه آن رعایت کنید

طرز تهیه نقل بیدمشک و اصولی که باید در تهیه آن رعایت کنیدمراحل تهیه نقل بیدمشک

همچنین نقل ها با توجه به نوع خشکباری که در تهیه آن ها مورد استفاده قرار می گیرد، قیمت گذاری می شود، که با ارزش ترین و گران قیمت ترین نقل، مربوط به نقلی می باشد که از گیاه بیدمشک در تهیه آن استفاده شده است و میزان شکر موجود در آن کمتر یا معادل ۷ برابر هسته نقل می باشد. به عنوان مثال در تهیه ۳۰ کیلو گرم نقل، ۵ کیلوگرم خشکبار استفاده شود.

طرز تهیه نقل بیدمشک و اصولی که باید در تهیه آن رعایت کنید

حال که با طرز تهیه نقل بید مشک آشنا شدید، لازم به ذکر است که، بید مشک خواص بسیاری زیادی دارد و گیاهی دارویی برای تقویت اعصاب، حفظ سلامتی قلب، تحریک و تقویت قوای جنسی، تقویت دستگاه گوارش، افزایش اشتها و … می باشد.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بک گراند بنفش | 100 عکس پس زمینه بنفش برای گوشی شیک و فانتزی