آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر


آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر درست کردن نان قندی در خانه بسیار ساده میباشد و به راحتی میتوانید با آموزش زیر اینکار را انجام دهید . نان قندی انواع مختلفی دارد مثل : شیرازی ، شاهرودی ، ساوه و غیره ، که در این آموزش یک نوع راحت و بدون درد سر … نوشته آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر اولین بار در خاتون آنلاین. پدیدار شد.

آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر

آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر

درست کردن نان قندی در خانه بسیار ساده میباشد و به راحتی میتوانید با آموزش زیر اینکار را انجام دهید .

نان قندی انواع مختلفی دارد مثل : شیرازی ، شاهرودی ، ساوه و غیره ، که در این آموزش یک نوع راحت و بدون درد سر را آموزش میدهیم .

آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر

مواد لازم برای درست کردن نان قندی

۱ استکان آب

۵ استکان آرد

۱ استکان شکر ( ترجیحا شکر قهوه ای )

۲ عدد تخم مرغ متوسط

نصف استکان روغن ( ترجیحا گیاهی )

طرز تهیه نان قندی :

آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر

فر را گرم کنید

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت ) بگذارید تا گرم شود سپس بقیه مواد را آماده کنید .

آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر

به جز آب بقیه مواد را داخل یک کاسه بریزید

آرد ، شکر ، تخم مرغ ها و روغن را داخل یک کاسه بریزید . مطمئن باشید که آرد کاملا الک شده و یکدست باشد و همچنین دانه های شکر نیز از یکدیگر جدا باشند .

آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر

آنقدر هم بزنید تا یکدست شود

حتما مواد باید کاملا مخلوط و یکدست شوند .

آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر

آب را به آن اضافه کنید

چدوباره آنقدر هم بزنید تا مخلوطی یکدست به دست آید .

آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر

مخلوط را داخل ظرف فر بریزید

قبل از ریختن مخلوط داخل ظرف فر از اسپری روغن یا کاغذ آشپزی در کف ظرف استفاده کنید .

آموزش طرز تهیه نان قندی خوشمزه + تصاویر

به مدت ۳۰ دقیقه نان را داخل فر بپزید

حواستان باشد زمانی که نان به رنگ قهوه ای طلائی در آمد ( مانند شکل ) نان قندی آماده است .

منبع: کوروک

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه نان قندی

آیا قند موجود در ماست مضر میباشد ؟


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه شامی کباب ترد و خوشمزه به روش مجلسی + نکات مهم طبخ