عید و داستان؛‌ جایگزین پیک نوروزی برای دانش‌آموزان


عید و داستان؛‌ جایگزین پیک نوروزی برای دانش‌آموزان

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: طرح عید و داستان در تعطیلات نوروز برای دانش‌آموزان، اجرا می‌شود.

اصغر بیات در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح عید و داستان در تعطیلات نوروز برای دانش‌آموزان، اظهار کرد: در این طرح دانش‌آموزان به انتخاب خودشان فقط یکی از فعالیت‌های سه‌گانه (داستان‌خوانی، داستان‌نویسی یا داستان‌گویی) را انجام می‌دهند. به همین دلیل آموزگاران، دانش‌آموزان را برای انجام فعالیت‌ها و یا اجبار به انتخاب یکی از فعالیت‌ها تقسیم‌بندی نخواهند کرد.

این مسئول ادامه داد: دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان در صورت انتخاب فعالیت داستان‌خوانی در انتخاب کتاب مورد نظر برای خلاصه کردن آزادی عمل دارند و به هیچ عنوان نباید مجبور به خرید کتاب خاصی شوند و فقط آموزگاران و مدیران می‌توانند در انتخاب کتاب مناسب راهنمایی لازم را داشته باشند.

وی افزود: همه دانش‌آموزان باید به خاطر اجرای فعالیت‌های عید و داستان مورد توجه قرار بگیرند و به کار آن‌ها بازخورد داده شود که شامل تشویق برای انجام فعالیت، ارائه نقاط قوت و ارائه نقاط قابل بهبود هریک از فعالیت‌ها است و نیز باید در کلاس‌های درس و در فعالیت‌های فوق برنامه و در برنامه‌های ویژه مدرسه فعالیت‌های انجام ‌شده دانش‌آموزان، ارائه شود.

بیات با بیان اینکه معلمان در اجرای طرح عید و داستان از ایجاد هرگونه فضای رقابتی و رتبه‌بندی آثار جدا خودداری کنند، تصریح کرد: در رابطه با بحث داستان‌خوانی، دانش‌آموز می‌تواند به انتخاب خود و خانواده و با کمک معلم یک کتاب داستان را بخوانند و خلاصه آن را با دستخط خود بنویسد؛ همچنین مشخصات کتاب باید حتما در صفحه اول گزارش دانش‌آموز نوشته شود و دانش‌آموزان می‌توانند از کتابخانه خود، کتاب را به امانت بگیرند.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان،‌ ‌یادآور شد:‌ در بحث داستان‌نویسی نیز دانش‌آموز می‌تواند با توجه به علاقه و رغبت خود در هر موضوع دلخواه داستانی را با دستخط خود بنویسد و در صورت علاقه و متناسب با آن، نقاشی‌هایی را هم ترسیم کند. همچنین دانش‌آموز می‌تواند گزارش سفر عید خود را به صورت مصور یا غیر مصور با دستخط خود بنویسد و یا دانش‌آموز می‌تواند پای قصه مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها و یا سایر افراد بنشیند و ضمن شنیدن قصه، آن را با دستخط خودش در قالب کتاب داستان بازآفرینی کند.

این مسئول در رابطه با داستان‌گویی، خاطرنشان کرد: دانش‌آموز می‌تواند داستانی را با تخیل خود و یا از روی متن، روایت کند و صدای خود را ضبط کند و یا صدا و تصویر خود را در هنگام روایت داستان یا نمایش، ضبط کند.


انتهای پیام


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال ابجد امروز سه شنبه 18 اردیبهشت 1403/ منتظر دست خیر دیگران نباش