استفاده پشم و نخ به جای گوشت در تهیه حلیم صحت دارد؟
شایعاتی منتشر شده است که به علت گرانی گوشت در مراکز تهیه و فروش حلیم از نخ و پشم به جای گوشت قرمز در تهیه حیلم در ایام ماه رمضان استفاده می شود.
اتاق خبر 24:
بهروز طالبیان رئیس گشت مشترک سازمان تعزیرات حکومتی:
موضوع قیمت گذاری محصولات باید از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان و اصناف پیگیری شود، تا کنون قیمت مشخصی برای عرضه محصول خرما به ما اعلام نشده است و در چنین مواقعی نمیتوان آن طور که باید و شاید به موضوع قیمت خرما ورود کرد.