استفاده پشم و نخ به جای گوشت در تهیه حلیم صحت دارد؟


استفاده پشم و نخ به جای گوشت در تهیه حلیم صحت دارد؟

شایعاتی منتشر شده است که به علت گرانی گوشت در مراکز تهیه و فروش حلیم از نخ و پشم به جای گوشت قرمز در تهیه حیلم در ایام ماه رمضان استفاده می شود.

اتاق خبر 24:

بهروز طالبیان رئیس گشت مشترک سازمان تعزیرات حکومتی:

موضوع قیمت گذاری محصولات باید از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان و اصناف پیگیری شود، تا کنون قیمت مشخصی برای عرضه محصول خرما به ما اعلام نشده است و در چنین مواقعی نمی‌توان آن طور که باید و شاید به موضوع قیمت خرما ورود کرد.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)