کارگروه مبارزه با فرار مالیاتی در قم تشکیل شد


کارگروه مبارزه با فرار مالیاتی در قم تشکیل شد

قم-ایرنا- مدیرکل امور مالیاتی قم گفت: کارگروه مبارزه با فرار مالیاتی در استان تشکیل و راه‌های ارتباطی مستقیم نیز برای اطلاع‌رسانی در این رابطه راه‌اندازی و هرگونه کتمان نسبت به درآمد واقعی جرم محسوب شده و جرایم سنگینی برای آن‌ها وضع‌شده است.

سهراب امدادی فرد در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه قم افزود: مبارزه با فرار مالیاتی یکی از اصلی‌ترین محورهایی بوده که در اداره کل امور مالیاتی استان دنبال می‌شود، شناسایی فرار مالیاتی و اخذ بیت‌المال از این افراد به‌صورت جدی دنبال می‌شود.

وی بیان کرد: فرهنگ‌سازی مالیاتی و تشریح منافع حاصل از مالیات از رویکردهای مهمی است که در سطح استان برای بازتولید درآمد و توزیع عادلانه ثروت دنبال می‌شود.

امدادی فرد اضافه کرد: تعامل با اصناف، اتاق بازرگانی و تشکل‌های صنفی برای فرهنگ‌سازی امور مالیاتی از سال‌های گذشته آغازشده و نتایج مؤثری بر جای گذاشته است.

وی ادامه داد: سرکشی به واحدهای تولیدی و صنعتی، تعامل با تولیدکنندگان استان، دیدار چهره به چهره با مردم و عموم مؤدیان، مساعدت با مؤدیان و تقسیط بدهی‌ها و بخشودگی قابل‌توجه جرایم قابل‌بخشش در راستای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در حال انجام است.

وی گفت: رسیدگی به تراکنش‌های مشکوک بانکی برای تنویر افکار عمومی به‌صورت جدی در امور مالیاتی استان رسیدگی می‌شود، فرایند رسیدگی به تراکنش‌های بانکی صرفاً در رابطه با تراکنش‌های مشکوک اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس قانون یک درصد از مالیات بر ارزش‌افزوده، به بخش سلامت اختصاص پیدا می‌کند، که از زمان اجرایی قانون مالیات بر ارزش‌افزوده ۵ هزار میلیارد ریال از این محل به بخش سلامت اختصاص‌یافته است.

امدادی فرد اضافه کرد: از زمان اجرای قانون مالیات بر ارزش‌افزوده ۳۰۰ هزار میلیارد تومان مالیات دریافت شده که ازاین‌بین ۱۰ هزار میلیارد تومان در قالب قانون به شهرداری و دهیاری‌ها پرداخت‌شده است.

مدیرکل امور مالیاتی استان قم تصریح کرد: همچنین از زمان اجرای قانون مالیات بر ارزش‌افزوده یک هزار و ۴۶۳ میلیارد تومان در قالب قانون مالیات بر ارزش‌افزوده در بخش ورزش هزینه شده است.

وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن هفته امور مالیاتی بیان کرد: مالیات یکی از مهم‌ترین منابع درآمدی دولت‌ها بوده که در رابطه با عدالت اجتماعی نقش بسزایی را ایفا می‌کند.

وی گفت: از مالیات در تأمین هزینه‌های جاری کشور و پروژه‌های عمرانی استفاده می‌شود، توسعه مالیات به استقلال کشور کمک و به آبادانی و رشد و تعالی کشور کمک شایانی می‌کند.

مدیرکل امور مالیاتی قم خاطرنشان کرد: مالیات عامل مهمی در توسعه عدالت و توزیع عادلانه ثروت و کاهش وابستگی به بودجه‌های نفتی است.

امدادی فرد اضافه کرد: مالیات یکی از منابع اصلی درآمدی دولت است، تأمین درآمدهای عمومی دولت، مصرف در پروژه‌های جاری و عمرانی و تخصیص مجدد منابع و ثبات اقتصادی از مزایای اصلی مالیات در کشور است.

وی بیان کرد: در شرایط تحریم‌های ظالمانه دشمن و سیاست‌های بند ۱۹ و ۱۷ اقتصادی دولت، اجرای طرح جامع مالیاتی، مبارزه با پول‌شویی و افزایش بودجه دولتی از مالیات در دستور کار قرارگرفته است.

مدیرکل امور مالیاتی قم گفت: در اخذ مالیات نسبت به رونق تولید و اقتصاد توجه ویژه‌ای شده و تلاش می‌شود که مشکلی برای واحدهای تولیدی و صنعتی استان ایجاد نشود.

۷۴۰۳ / ۱۱۷۵


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

جایگاه سربازان گمنام امام زمان(عج) در صیانت از ارزش های اسلامی و ملی