طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات؛ دسری فوق العاده خوشمزه و مجلسی


طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات؛ دسری فوق العاده خوشمزه و مجلسی دسر کرمفیل از سه لایه بسیار خوشمزه و جذاب تشکیل شده است که به راحتی میتوانید دسر را در انواع قالب سیلیکونی، فلزی یا پلاستیکی تهیه کنید و در مهمانی سرو کنید.   مواد لازم دسر کرمفیل موز و شکلات : ٢ […] نوشته طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات؛ دسری فوق العاده خوشمزه و مجلسی اولین بار در...

طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات؛ دسری فوق العاده خوشمزه و مجلسی

دسر کرمفیل از سه لایه بسیار خوشمزه و جذاب تشکیل شده است که به راحتی میتوانید دسر را در انواع قالب سیلیکونی، فلزی یا پلاستیکی تهیه کنید و در مهمانی سرو کنید.

طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات؛ دسری فوق العاده خوشمزه و مجلسی

مواد لازم دسر کرمفیل موز و شکلات :

٢ عدد تخم مرغ
سه چهارم پیمانه شکر
نصف ق چ اسانس وانیل
نصف ق چ اسانس موز
٢ ق غ کرمفیل موزی ( از لوازم قنادی ها تهیه کنید )
٢ پیمانه شیر
ژلاتین ٢ ق غ ( با نصف لیوان اب بن ماری کنید )

طرز تهیه دسر کرمفیل :

تخم مرغ و شکر و اسانس وانیل و موز رو ٥ دقیقه هم میزنیم تا سبک بشه سپس کرمفیل موزی را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم ، حالا شیر رو روی حرارت گرم میکنیم و سپس مخلوط تخم مرغ و کرم فیل رو بهش اضافه میکنیم با همزن دستی روی حرارت خیلی کم هم میزنیم تا یک دست بشه حدودا ٣ تا ٥ دقیقه مدام هم میزنیم حرارت رو خاموش میکنیم ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و مواد رو داخل قالبمون میریزم من واسه اینکه کارم زودتر پیش بره چون این دسر سه لایه بود داخل فریزر گذاشتم تا سریع تر ببنده حدودا برای هر لایه ٣٠ تا ٤٠ دقیقه زمان لازم بود

لایه دوم 👇🏻

یک عدد زرده تخم مرغ
یک سوم پیمانه شکر
اسانس وانیل نصف ق چ
یک ق غ پودر کاکائو
١٠٠ گرم پنیر ماسکارپونه
یک پیمانه شیر
١٠ عدد بیسکوییت پتی بور شکلاتی
٢ ق غ ژلاتین ( به همراه نصف لیوان اب بن ماری میکنیم )

زرده و شکر و پودر کاکائو واسانس رو هم میزنیم به مدت ٥ دقیقه با دورتند همزن تا سبک بشه سپس پنیر رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، شیر رو روی حرات ملایم گرم میکنیم مخلوط زرده و پنیر رو بهش اضافه میکنیم بعد با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست بشه حرارت رو خاموش میکنیم ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم با هم زن دستی مخلوط بشه اجازه میدیم حدودا ١٥ دقیقه از حرارت بیفته دسرمون و کمی خنک بشه سپس بیسکوییت ها رو با دستمون به تیکه های کوچیک خردشون میکنیم و به دسرمون اضافه میکنیم در خد مخلوط شدن با قاشق هم میزنیم ( زیاد هم نزنید بیسکوییتا له بشن ) سپس قالب رو از فریزر در میاریم اروم روی لایه قبلی میریزیم و دوباره میزاریم فریزر تا این لایه هم ببنده

لایه سوم 👇🏻

دو بسته ژله الوورا
مقداری اکلیل خوراکی
به ازای هر بسته ژله یک و یک سوم لیوان اب اضافه کردم روی حرارت ملایم میزارم و هم میزنیم تا شفاف بشه یکم از حرارت که افتاد بهش خیلی کم اکلیل خوراکی ( مارک ویلتون رنگ برنز ) زدم سپس قالب و از فریزر در اوردم وقتی ژله ام کاملا خنک شده بود روی لایه قبلی ریختم و داخل فریزر گذاشتم حدود ٢٠ دقیقه تا ژله ببنده سپس دور دسر رو با چاقو ازاد کردم ( حدود ٢ تا ٣ ثانیه قالب رو داخل اب جوش گذاشتم دسرم به راحتی در اومد بیشتر از این زمان بزارین ژله زود اب میشه و دسرتون ظاهر زشت

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


خداحافظی دسته جمعی از تیم ملی