خورشت ریحان؛ معطرترین پیشنهاد هفته


خورشت ریحان؛ معطرترین پیشنهاد هفته

خورش ریحان یک خورش خوش عطر و طعم با ظاهری متفاوت است که در آن از بادمجان استفاده شده و طعم فوق العاده‌ای دارد.

خورشت ریحان؛ معطرترین پیشنهاد هفته
خورش ریحان یک خورش خوش عطر و طعم با ظاهری متفاوت است که در آن از بادمجان استفاده شده و طعم فوق العاده‌ای دارد. در این خورش می‌توانید برای گرفتن سردی بادمجان، از گوشت گوسفندی و کمی گردو (به دلخواه) استفاده کنید. ‏

چی لازم دارم:‏

گوشت خورشی ‏۴۰۰ گرم
پیاز ‏۱ عدد
زعفران ‏ به میزان دلخواه
آب گوشت ۵ پیمانه
ریحان تازه ۲۰۰ گرم
گشنیز و جعفری هر کدام ۱۰۰ گرم
تره ۵۰ گرم
بادنجان ‏ ‏۴ عدد‏
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
آبلیمو ‏ به مقدار دلخواه

چطور بپزم:‏

در قابلمه روغن را داغ کرده و پیاز‌های خرد شده را در آن سرخ کنید. سپس گوشت خورشی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوشت کشیده شود. زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و آب گوشت (یا قلم) و زعفران را در قابلمه ریخته و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. ‏‎ ‎در این فاصله، سبزیجات تازه را بشویید و خرد کنید. در تابه‌ای روغن داغ کنید و سبزی‌ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. سپس آن‌ها را به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید و مشغول آماده سازی بادمجان‌ها شوید. بادمجان‌ها را پوست گرفته و سرخ کنید و در نیم ساعت پایانی پخت خورش به آن اضافه کرده و در نهایت لیموترش و نمک خورش را اندازه کنید و اجازه دهید کاملا جا بیفتد. روی این خورش می‌توانید برای تزئین یک برش گوجه فرنگی سرخ شده بگذارید. ‏
منبع:اطلاعات

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی