خورشت ریحان؛ معطرترین پیشنهاد هفته
خورش ریحان یک خورش خوش عطر و طعم با ظاهری متفاوت است که در آن از بادمجان استفاده شده و طعم فوق العادهای دارد.
خورش ریحان یک خورش خوش عطر و طعم با ظاهری متفاوت است که در آن از بادمجان استفاده شده و طعم فوق العادهای دارد. در این خورش میتوانید برای گرفتن سردی بادمجان، از گوشت گوسفندی و کمی گردو (به دلخواه) استفاده کنید.
چی لازم دارم:
گوشت خورشی ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زعفران به میزان دلخواه
آب گوشت ۵ پیمانه
ریحان تازه ۲۰۰ گرم
گشنیز و جعفری هر کدام ۱۰۰ گرم
تره ۵۰ گرم
بادنجان ۴ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار دلخواه
چطور بپزم:
در قابلمه روغن را داغ کرده و پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید. سپس گوشت خورشی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوشت کشیده شود. زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و آب گوشت (یا قلم) و زعفران را در قابلمه ریخته و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. در این فاصله، سبزیجات تازه را بشویید و خرد کنید. در تابهای روغن داغ کنید و سبزیها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. سپس آنها را به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید و مشغول آماده سازی بادمجانها شوید. بادمجانها را پوست گرفته و سرخ کنید و در نیم ساعت پایانی پخت خورش به آن اضافه کرده و در نهایت لیموترش و نمک خورش را اندازه کنید و اجازه دهید کاملا جا بیفتد. روی این خورش میتوانید برای تزئین یک برش گوجه فرنگی سرخ شده بگذارید.
منبع:اطلاعات