طرز تهیه چلو ایتالیایی
مواد لازم چلو ایتالیایی : برنج 500 گرم پنیر پارمیسان 100 گرم نمک به اندازه ک سس ایتالیائی 100 گرم سیر 2 لپه برگ مریم گلی چند برگ طرز تهیه چلو ایتالیایی : نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزیدچلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همینکه چلو حاضر گردید ، سس...
مواد لازم چلو ایتالیایی :
برنج 500 گرم
پنیر پارمیسان 100 گرم
نمک به اندازه ک
سس ایتالیائی 100 گرم
سیر 2 لپه
برگ مریم گلی چند برگ
پنیر پارمیسان 100 گرم
نمک به اندازه ک
سس ایتالیائی 100 گرم
سیر 2 لپه
برگ مریم گلی چند برگ
طرز تهیه چلو ایتالیایی :
نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزیدچلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده زیر را رویش بریزید
صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.