افرادی که کرونا دارند، خوددرمانی نکنند


افرادی که کرونا دارند، خوددرمانی نکنند
متخصص بیماری های عفونی کرونا (corona) را کشنده تر از بیماری آنفولانزا ندانست و ذکر کرد:افرادی که علایم آنفلوآنزا را دارند به پزشکان مطب ها مراجعه و از خوددرمانی پرهیز کنند.

دکتر آیدین پورکاظمی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به شایعات ساخته شده درباره کرونا، اظهار کرد :ماسک عامل اصلی و موثر برای پیش‌گیری از کرونا (corona) نیست، زیرا ذرات ویروس کرونا حداکثر تا فاصله دو متری منتقل می شوند.

وی با بیان اینکه ترس از کرونا منطق ما را تحت تاثیر قرار می دهد، اعلام کرد :خوش بختانه کرونا (corona) در کشور به مرحله شیوع نرسیده؛ این در حالیست که استفاده از ماسک و دستکش با ایجاد یک اعتماد به نفس کاذب موجب انتشار بیشتر بیماری می شود.

مدیر گروه علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس کرونا را بدون علایم و یا بیمار سرماخورده دانست و بیان کرد :قوی ترین ویروس ها هم با رعایت مسایل بهداشتی مهار خواهد شد.

پورکاظمی با بیان اینکه جهان در جنگ با یک ویروس است، بیان کرد :قرن هاست که انفولانزا سالانه عده ای را بطور طبیعی به کام مرگ می کشاند. کرونا نیز مثل دیگر بیماری های ویروسی دستگاه تنفسی از جمله آنفلوآنزاست و با تب و احساس خستگی و تک سرفه های خشک آغاز می شود و پس از حدود پنج روز این علایم شدت پیدا می کند و سنگینی در قفسه سینه احساس می شود.

وی کرونا (corona) را کشنده تر از بیماری آنفولانزا ندانست و بیان کرد:خوشبختانه درصد مرگ و میر کرونا پایین است و افرادی که فوت می کنند بیماری های زمینه ای همچون قلبی و عروقی، ریوی، دیابت، روماتیسم و پیوند عضو داشتند که در مواجهه با عوامل عفونی بسیار آسیب پذیر هستند.

متخصص بیماری های عفونی تب و احساس کوفتگی را از نشانه های عفونت در بدن دانست و اضافه کرد:در کنار هم قرار گرفتن علائم مذکور در منطقه ای که دچار شیوع کرونا شده امکان مبتلا بودن را افزایش می دهد لذا افرادی که این علایم را دارند به پزشکان مطب ها مراجعه و از خوددرمانی پرهیز کنند.

پورکاظمی با بیان اینکه سوءتغذیه سیستم ایمنی بدن (Système immunitaire) را بصورت جدی ضعیف می کند، متذکر شد :استفاده از غذاهای ناسالم بدن انسان را در برابر تمام عوامل عفونی مستعد خواهد کرد و کرونا مستثنی نیست.

مدیر گروه علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تغذیه سالم را منوط به خوردن مواد غذایی سرشار از ویتامین ها و املاح دانست و ذکر کرد :میوه جات به خصوص مرکبات سرشار از ویتامین های C و D و املاح است. همچنین توصیه های طب سنتی درباره استفاده از دارچین و زنجبیل (Ginger) نیز برای مقابله با کرونا ضرری ندارد.

وی کرونا را یک ویروس جدید دانست که پژوهش های علمی درباره آن هنوز تکمیل نشده است و ذکر کرد :افزایش حرارت موجب کاهش فعالیت ویروس ها می شود و کرونا برای نابودی به دمای ۵۷ درجه نیاز دارد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اخبار پزشکی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود کتاب کار دیکته شب اول ابتدایی - کتاب گاج