طرز تهیه کباب تابه ای سیخی


طرز تهیه کباب تابه ای سیخی

کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بر خلاف کباب های سنتی و معروف ایرانی از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است.

طرز تهیه کباب تابه ای سیخی
برای طرز تهیه کباب تابه‌ای سیخی به روش‌های متفاوتی می‌توان تهیه کرد، به وسیله گوشت چرخکرده و مرغ چرخ کرده و به صورت جوجه که هر کدام خوشمزگی خودش را دارد.

مواد لازم برای طرز تهیه کباب سیخی تابه ای:

گوشت قرمز چرخ کرده 400 گرم
جعفری به اندازه دلخواه
پیاز رنده شده 1 عدد
آرد (آرد نان فطیر یا معمولی) 3 تا 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کباب تابه ای سیخی:

مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهیتابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود.

نکته برای تهیه کباب تابه ای :

می توانید 1 قاشق رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق مخلوط کنید کباب تابه ای ها را کف تابه بچینید و روی تمام قسمت های کباب تابه ای ها بریزید و شعله را ملایم کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد. با این روش کباب تابه ای تان آبدار می شود.

منبع: بیتوته


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تست شخصیت شناسی/ در این تصویر چه می بینید؟