طرز تهیه اسفناج مرجی


غذا‌های مازندرانی در نوع خود بی‌نظیرند و تعریف از آن‌ها تمامی ندارد. اسفناج مرجی که یکی دیگر از غذا‌های مازندرانی به شمار می‌رود، علاوه بر داشتن طعم بی‌نظیر، خاصیت درمانی هم دارد. اسفناج، عدس، سیر و انار ترش جزء مواد اصلی تشکیل‌دهنده اسفناج مرجی هستند که ترکیب آن‌ها با هم یک طعم لذیذ را در اختیار شما قرار خواهد داد. مواد لازم: - اسفناج یک کیلو-...

طرز تهیه اسفناج مرجی

غذا‌های مازندرانی در نوع خود بی‌نظیرند و تعریف از آن‌ها تمامی ندارد. اسفناج مرجی که یکی دیگر از غذا‌های مازندرانی به شمار می‌رود، علاوه بر داشتن طعم بی‌نظیر، خاصیت درمانی هم دارد.

اسفناج، عدس، سیر و انار ترش جزء مواد اصلی تشکیل‌دهنده اسفناج مرجی هستند که ترکیب آن‌ها با هم یک طعم لذیذ را در اختیار شما قرار خواهد داد.

مواد لازم:

- اسفناج یک کیلو
- عدس ۲۵۰ گرم
- سیر ۴ الی۳ حبه
- رب انار ترش ۵ قاشق غذاخوری
- آب به مقدار لازم
- روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، فلفل و گلپر به مقدار لازم

طرز تهیه:

- برای تهیه این غذا ابتدا عدس را که از قبل در آب خیس کرده‌ایم، می‌پزیم.

- آب را در قابلمه می‌جوشانیم و اسفناج خرد کرده را به آن اضافه می‌کنیم.

- سیر را خرد می‌کنیم و با کمی روغن دنبه یا کنجد تفت می‌دهیم.

- نمک، زردچوبه، فلفل و گلپر را به سیر تفت داده شده اضافه می‌کنیم.

- سپس مواد تفت داده شده را به اسفناج اضافه می‌کنیم.

- عدس پخته شده را به اسفناج و سیر اضافه می‌کنیم.

- در انتهای پخت، رب انار را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا بپزد و جابیفتد.

- این غذا همراه نان سنگک تازه و سبزی میل می‌شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | بسته شدن صفحه اینستاگرام همسر سابق «مهدی قائدی»؛ علت چی بود؟