آموزش‌ مجازی جوابگوی نیازهای تحصیلی کلاس اولی‌ها نیست


آموزش‌ مجازی جوابگوی نیازهای تحصیلی کلاس اولی‌ها نیست

سنندج - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه آموزش مجازی جوابگوی نیازهای تحصیلی دانش آموزان کلاس اولی‌ نیست، گفت: لازم است تصمیمی جدی برای آموزش حضوری آنها گرفته شود.

رشید قربانی روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: کلاس اول ابتدایی از پایه‌های حساس دوران تحصیلی هر دانش‌آموزی به شمار می‌رود و اگر نادیده گرفته شود در آینده ضربات جبران ناپذیری به جامعه و کشور وارد خواهد شد.
وی اضافه کرد: با توجه به روند تحصیلی دانش آموزان بصورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد و فضای مجازی، دانش‌آموزان پایه اول اما مانند سایر پایه‌های تحصیلی نمی‌توانند از این فضا استفاده بهینه را برای یادگیری ببرند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان افزود: باید تلاش شود کلاس‌های دانش‌آموزان پایه اول در گروه‌های کوچک‌تر و به صورت حضوری تشکیل شود تا این دانش‌آموزان حضوری آموزش ببینند ضمن اینکه این موضوع در ستاد کرونای استان برای تصمیم‌گیری مطرح خواهد شد.
وی همچنین به تعطیلی ۲ هفته‌ای مدارس بدلیل روند صعودی شیوع ویروس کرونا در استان اشاره کرد و یادآور شد: این تعطیلی تا روز چهارشنبه هفته جاری است و اگر قرار بر بازگشایی یا استمرار عدم حضور دانش آموزان در مدرسه باشد باید تا پایان این هفته برای آن تصمیم گیری شود.


کاهش چشمگیر ثبت نام نوآموزان پیش‌دبستانی

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: کودکی یکی از دوره‌های مهم رشد انسان است و ارائه آموزش‌های اثر بخش در این دوره بر رشد کلی کودک و مهارت‌های زبانی و جسمی او تاثیر گذار بوده و زیرساخت های لازم برای موفقیت تحصیلی وی در آینده را فراهم می‌کند.
صدیقه عبداللهی افزود: براین اساس سرمایه‌گذاری در دوره پیش دبستانی بسیار سودمند اگر نادیده گرفته شده و مورد غفلت واقع شود در آینده باید هفت برابر آن هزینه پرداخت کرد.
وی با اشاره به اینکه هدف‌گذاری امسال استان در زمینه جذب نوآموزان پیش‌دبستانی ۲۹ هزار و ۳۱۷ نفر است، اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا میزان ثبت‌نام نوآموزان پیش‌دبستانی ۱۰ هزار و ۸۷۵ نفر بود و ۳۷ درصد محقق شد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: برای جلوگیری از محروم ماندن کودکان از آموزش‌های ضروری پیش دبستانی، کسب پیش نیازهای لازم برای ورود به دبستان و استفاده از فرصت‌های موجود، زمینه آموزش مجازی برای آنهایی که در سامانه ستاد ثبت‌نام نکرده‌اند، فراهم شده است.

وی تاکید کرد: برای تحقق هر چه بهتر و بیشتر این مهم از تمام ظرفیت‌های درون و برون سازمانی استان استفاده شده تا خانواده‌ها آگاهی پیدا کنند و در این شرایط کرونایی از آموزش کودکان خود غافل نشوند.
عبداللهی خواستار اختصاص اعتبار به منظور توسعه کمی و کیفی دوره پیش‌دبستانی و حمایت از حاشیه شهرها و مناطق محروم روستایی و تقویت توسعه کمی و کیفی دوره پیش‌دبستانی براساس فعالیت‌های طراحی شده از سوی شورای آموزش و پرورش شد.
وی همچنین با اشاره به اینکه دانش‌آموران بی بضاعتی هستند که به آموزش‌های مجازی دسترسی ندارند، خواستار اختصاص اعتبار لازم جهت تهیه و چاپ بسته‌های یادگیری برای این دانش آموزان شد.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان از صدا و سیمای شبکه استانی نیز خواست حداقل ۲ ساعت در روز از زمان پخش برنامه‌های خود را به آموزش دروس دوره ابتدایی اختصاص دهد.
وی با بیان اینکه در زمینه جذب کودکان لازم ‌التعلیم و تارک و بازمانده از تحصیل اقدامات خوبی انجام شده است، گفت: در این زمینه بانک اطلاعاتی از کودکان تارک و بازمانده تحصیل تهیه شده و دانش آموزانی که سال تحصیلی گذشته در سامانه ستاد ثبت‌نام کرده و امسال نیستند، شناسایی و زمینه جذب‌شان فراهم شده است.

استان کردستان بیش از ۳۰۰ هزار دانش‌آموز دارد.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

معلمان کردستانی 22 رتبه برتر کشوری کسب کردند