پنه پامادورو


پنه پامادورو

مواد لازم: پنه: به میزان لازم روغن زیتون: 20 گرم کلم بروکلی: 10 گرم قارچ: 20 گرم جوانه گندم: به میزان لازم ...

پنه پامادورو

مواد لازم:

پنه: به میزان لازم روغن زیتون: 20 گرم کلم بروکلی: 10 گرم قارچ: 20 گرم جوانه گندم: به میزان لازم گوجه‌فرنگی: 20 گرم زیتون: 10 گرم پیاز: 10 گرم نمک و فلفل: به میزان لازم پنیر پارمزان: به میزان لازم

روش تهیه:


کلم بروکلی، پیاز و زیتون را در روغن‌زیتون تفت داده و گوجه‌فرنگی و قارچ را افزوده و در آخر جوانه‌گندم را اضافه کرده و سپس پنه و نمک و فلفل را به مواد درون ماهی‌تابه افزوده و به همراه پنیر پارمزان سرو می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آشپزی آخر هفته با منوی کم کالری اما لذیذ