طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری


طرز تهیه شیر تخم کتان مرحله به مرحله شیر تخم کتان یکی از مقوی‌ترین و در عین حال پرخاصیت ترین نوشته طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری (https://redmag.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b4%db%8c%d8%b1-%d8%aa%d8%ae%d9%85-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d9%86/) اولین بار در مجله قرمز (https://redmag.ir). پدیدار شد.

طرز تهیه شیر تخم کتان مرحله به مرحله

شیر تخم کتان یکی از مقوی‌ترین و در عین حال پرخاصیت ترین شیرهای گیاهی است که به دلیل وجود اسیدهای چرب فراوان فواید سلامتی بسیاری دارد.

این شیر برای استفاده در شیرینی‌ها، کیکها یا سوپهای خامه‌ای بسیار عالی است. همچنین می‌تواند پایه اصلی انواع اسموتی‌های میوه‌ای باشد. تنظیم مقدار آب آن می‌تواند در میزان غلظت دلخواه موثر باشد. د

ر صورت تهیه آن با بافت خامه‌ای می‌توان به جای خامه در انواع دستورها استفاده کرد. شیر تخم کتان را می‌توان به هنگام تهیه، با خرما، استویا یا عسل، شیرین کرد.

تهیه شیر بذر کتان به سادگی دیگر شیرهای گیاهی نیست اما ارزش تلاش کردن را دارد. من آن را با تخم کتان قهوه‌ای رنگ درست کردم، اما شما می‌توانید آن را با نوع طلایی که طعم ملایمتری دارد، درست کنید. بنابراین اگر کلا طعم کتان را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن از نمونه طلایی این دانه استفاده کنید.

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

یک موضوع شگفت انگیز در مورد شیر کتان این است که بدون فرایند شدن و استفاده ازمواد نگهدارنده که در اغلب مواد غذایی خریداری شده از فروشگاه وجود دارد، درست می‌شود. بنابراین شما دیگر نگران فاسد شدن آن نیستید. به جز این شما می‌توانید در هزینه هایتان صرفه جویی کنید.

طرز تهیه شیر تخم کتان خانگی

مواد تشکیل دهنده

¼ پیمانه تخم کتان خام (پودر نشده) ۶ پیمانه آب ۵ عدد خرمای مغز گرفته ۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

دستورالعمل تهیه مرحله به مرحله

۱.تخم کتان را در پارچ مخلوط کن بریزید و آب را به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۱ دقیقه روی دور بالا مخلوط کنید تا زمانی که بذرها شکسته شوند. شما می توانید در حالی که هنوز قطعات مشخص هستند، کار را خاتمه دهید که در اینصورت تصفیه آن آسانتر می‌شود.

۲. یک کیسه شیر آجیلی یا یک لنگه جوراب شلواری (کاملا نو و ترجیحا شسته باشد) را روی پارچ مخلوط کن بگذارید و به آرامی مخلوط را روی یک کاسه بزرگ خالی کنید.

۳. همه مایع را با دقت و به نرمی فشار دهید تا خارج شود، آن را محکم فشار ندهید تا فیبر دانه در جوراب یا کیسه باقی بماند.

۴. هنگامی که تمام مایع خارج شد. دوباره آن را به پارچ تمیز شده برگردانید و لنگه دوم جوراب را روی آن بگذارید و شیر را توی کاسه خالی کنید.

۵. شیر را دوباره در پارچ مخلوط کن بریزید، در صورت استفاده از خرما، وانیل، چاشنی‌ها و یا مکمل‌ها، آنها را در این مرحله به پارچ اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید تا زمانی که خرما بطور کامل خرد شود. حدود ۲ دقیقه زمان مناسبی است.

۶. با استفاده از قاشق مرباخوری یا قهوه خوری از بالای ظرف، کف شیر را بگیرید

۷. آن را در یک شیشه دردار بریزید. به مدت ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. در حالت طبیعی، بخشهای تشکیل دهنده آن از هم جدا خواهد شد بنابراین قبل از مصرف آن را بخوبی تکان دهید.

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

نکات مهم

طعم دهنده‌ها: دارچین، جوز هندی، زنجبیل، ادویه پای کدو حلوایی و یا هر نوع چاشنی دیگری که دوست دارید

افزایش خاصیت: ۶ عدد پودر پروبیوتیک، پودر پروتئین یا پودر پروتئین تخم مرغ اضافه کنید (پیشنهاد می‌کنم پودر پوست تخم مرغ را در صورتی که استفاده می‌کنید در آن بریزید. می‌توانید آن را به هنگام سرو کردن بریزید)

کتان قهوه‌ای یا طلایی هر کدام را که ترجیح می‌دهید استفاده کنید. من از دانه کتان قهوه‌ای استفاده کردم اما نوع طلایی آن عطر و طعم بسیار ملایمی دارد.

می‌توانید از خرما، شیره افرا یا عسل و یا هر نوع شیرین کننده‌ای که دم دست دارید برای شیرین کردن شیر تخم کتان استفاده کنید.

فیبر باقیمانده را دور نریزید، بلکه آن را برای استفاده در کیکها و نانها و دستورهای بدون گلوتن که بعدا به شما آموزش خواهم داد، نگه دارید. این ماده میزان فیبر نان و کیک شما را بالا برده و آن را غنی‌تر می‌کند

آموزش تصویری و مرحله به مرحله شیر تخم کتان

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

همه مواد را روی میز بگذارید. من از یک جوراب شلواری ارزان قیمت استفاده کردم. شما می‌توانید از آن را برای دفعات بعد درست کردن شیر تخم کتان استفاده کنید، فقط باید چندین بار آن را تمیز کنید.

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا در مخلوط کن به خوبی مخلوط شوند. وقتی قطعات هنوز قابل دیدن هستند، مخلوط کردن را پایان دهید چون در اینصورت جدا کردن آنها از شیر، راحت‌تر خواهد بود.

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

قسمت پای جوراب شلواری را برش بزنید. آنها باید حدود ۲ فوت طول داشته باشند.

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

جوراب شلواری را روی پارچ مخلوط کن بگذارید و مخلوط را در یک کاسه گود بریزید

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

جوراب را در هوا معلق نگه دارید و اجازه دهید تا مایع خارج شود.

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

آن را به آرامی فشار دهید

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

مخلوط را به مخلوط کن برگردانید و دوباره فرایند تخلیه را با استفاده از لنگه دوم جوراب تکرار کنید

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

برای سومین بار مخلوط را به پارچ برگردانید، خرما و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بخوبی مخلوط شوند تا زمانی که خرما کاملا خرد شود.

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

کف آن را با یک صافی یا یک قاشق از روی سطح بردارید.

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

حالا شیر تخم کتان شما آماده است. از خوردن آن لذت ببرید!

همچنین بخوانید:

طرز تهیه شیر سویا خانگی طرز تهیه شیر بادام

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط گروه آشپزی مجله قرمز

منابع : allrecipes.com healthfulpursuit.com predominantlypaleo.com

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری
4.65 9

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

20 متن و پیام تبریک تولد پسرم