طرز تهیه سالاد هویج


طرز تهیه سالاد هویج

با خواندن طرز تهیه سالاد هویج، سالادی سالم و خوشمزه با طعمی جدید داشته باشید. این سالاد آسان را می‌توانید از یک یا دو روز قبل تهیه و فریز کنید.

طرز تهیه سالاد هویج
ارزش غذایی
انرژی 177 کیلوکالری
کربوهیدرات 21 گرم
پروتئین 2 گرم
چربی کل 11 گرم
کلسترول 0 میلی گرم
فیبر خوراکی 4 گرم

مواد لازم

هویج - رنده شده 450 گرم
آب لیمو - تست شده 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری
نمک دریایی 0.25 قاشق چای‌خوری
دانه فلفل سیاه - ساییده شده 5 دانه
پیازچه - خرد شده 2 عدد
جعفری - خرد شده 1 مشت
گردو - خرد شده 0.5 فنجان
کشمش سیاه 0.5 فنجان
هویج یکی از سبزیجات سرشار از ویتامین و آنتی‌اکسیدان است که معمولا در مصرف آن کوتاهی می‌کنیم. ماده تشکیل دهنده اصلی این سالاد هویج است که برای راحتی در خوردن آن را رنده می‌کنیم. پیازچه به کار رفته در این سالاد طعمی خوب به این سالاد می‌دهد، برای بهتر شدن ظاهر سالاد از بخش‌های سفید و سبز روشن آن استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد هویج

طرز تهیه سالاد هویج

در یک کاسه بزرگ روغن زیتون، آب لیمو، عسل، سس خردل، دانه فلفل سیاه ساییده شده (به اندازه پنج دانه) و نمک را به خوبی هم زده و مخلوط کنید. هویج رنده‌شده، پیازچه و جعفری را در کاسه ریخته و تا جایی که تمامی آنها به سس آغشته شوند مخلوط کنید. کمی از سالاد را بچشید و در صورت تمایل ادویه یا آب لیموی بیشتری به آن اضافه کنید. کشمش و گردو را اضافه و سالاد را سرو کنید. توجه داشته باشید گردو را دقیقا قبل از سرو بریزید تا تازگی خود را از دست ندهد. اضافه سالاد را می‌توانید تا ۳ روز در ظرفی با دربسته فریز کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سالاد و پیش‌غذا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا