افطاری چی بپزیم؟ خرما بریج، یک دسر سنتی و مقوی


افطاری چی بپزیم؟ خرما بریج، یک دسر سنتی و مقوی

افطاری ما رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید.…

خرما بریج یک دسر مقوی برای افطاری ماه رمضان

مواد لازم تهیه خرما بریج برای افطاری ماه رمضان

آرد : یک پیمانه
خرما : 400 گرم
کنجد : یک قاشق غذاخوری
روغن : سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز : به مقدار لازم


بیشتر بدانید : طرز تهیه پودینگ برنج، یک افطاری ساده، خوشمزه و مقوی

طرز تهیه خرما بریج برای افطاری ماه رمضان
افطاری چی بپزیم؟ خرما بریج، یک دسر سنتی و مقوی

ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید .
زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید .

خواص :
این دسر کرمانی منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد .
نیاز به کلسیم را به خوبی رفع می کند .
بهتر است آرد آن سبوس دار باشد.


اگر می خواهید بیشتر بدانید : دستور غذایی جدید برای افطاری

اگر می خواهید بیشتر بدانید : طرز تهیه 3 نوع افطاری ساده و خوشمزه

اگر می خواهید بیشتر بدانید : 2 پیشنهاد برای دو افطاری ساده و رسمی


گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/ifestyle
منبع : khorasannews.com



برچسب ها: رمضان افطار

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

لتو کافه؛ پاتوق طرفداران قلیان