دستور پخت مربای پوست پسته تازه با شکر و خلال پسته


دستور پخت مربای پوست پسته تازه با شکر و خلال پسته

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه خوشمزه و خوشرنگ بدون شکرک و طعم تلخ

دستور پخت مربای پوست پسته تازه با شکر و خلال پسته

مواد لازم برای مربای پوست پسته

پوست پسته تازه 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آب لیمو 2 قاشق غذا خوری خلال پسته 1 فنجان

1. طرز تهیه مربای پوست پسته تازه خوشمزه
مرحله اول: گرفتن تلخی پوست پسته: برای تهیه این مربا ابتدا باید تلخی پوست پسته را بگیریم. برای این منظور قابلمه ای را از آب پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد پوست پسته را داخل آن ریخته بعد از 5 دقیقه پوست پسته را آبکش می کنیم و این کار را 4 مرتبه انجام می دهیم.


2. مرحله دوم: تهیه شربت مربای پوست پسته
شکر را با 3 لیوان آب مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم و مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.

3. مرحله سوم: افزودن پوست پسته
پوست پسته آماده شده را به شهد می افزاییم و اجازه می دهیم تا به مدت 2 تا 3 ساعت بر روی حرارت ملایم کاملا پخته شود.

4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو
پوست پسته ها که حالت شیشه ای شدند و شربت کاملا قوام گرفت آبلیمو را از افزوده و مربا را از روی حرارت بر می داریم.

5. مرحله آخر: سرو مربای پوست پسته
مربای پوست پسته
را بعد از اینکه کاملا خنک شد، داخل ظرف زیبایی ریخته و روی آن خلال پسته می ریزیم و سرو می کنیم و نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای پوست پسته

مراحل تلخی گرفتن را به روش گفته شده انجام دهید و یا اینکه 4 روز پوست پسته را خیس کنید و در جای خنک بگذارید و روزی چندین بار آب آن را عوض کنید. مربا را بعد از سرو شدن با پسته مخلوط کرده و در شیشه های خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. از کمی گلاب هم می توانید در این مربا استفاده کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)