دستور پخت کرم کارامل


دستور پخت کرم کارامل

طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مجلسی با دستور آسان و مرحله به مرحله

دستور پخت کرم کارامل

مواد لازم برای کرم کارامل

شیر 500 گرم

شکر 220 گرم

تخم مرغ 5 عدد وانیل 1/2 قاشق غذا خوری

1. طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مجلسی

ابتدا 70 گرم از شکر را به همراه 2 قاشق غذا خوری آب داخل شیر جوشی ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر آب شده و شربت طلایی به دست بیاید. حالا 1/2 لیوان آب به شربت بیفزایید و اجازه دهید بجوشد تا قوام آمده و حجم آن نصف شود.


2. مرحله دوم: آغشته کردن ظرف به کارامل

حالا شربت بدست آمد را داخل ظرفی که می خواهیم کرم کارامل را در آن تهیه کنیم ریخته و تمام قسمت های ظرف را آغشته به شربت کنید.

3. مرحله سوم: جوشاندن شیر و شکر

در این مرحله باقی مانده شکر را به همراه شیر داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شکر آب شده و به جوش بیاید و بعد از روی حرارت بردارید.

4. مرحله چهارم: مخلوط تخم مرغ و وانیل

حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی ریخته و به همراه وانیل خوب مخلوط کنید تا کرمی شود.

5. مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ به شیر

حالا تخم های زده شده را به شیر و شکر خنک شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

6. مرحله ششم: قرار دادن کرم کارامل در فر

مخلوط آماده شده را داخل ظرف آغشته به شربت ریخته و به مدت 60 تا 90 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم.

7. مرحله آخر: سرو کرم کارامل

کرم کارامل را بعد از اینکه از فر خارج کردیم، داخل یخچال گذاشته و بعد داخل ظرف سرو بر گردانید و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کرم کارامل

کرم کارامل را می توانید در دو صورت سرد و گرم سرو کرد ولی در حالت سرد باید 24 ساعت قبل سرو در یخچال استراحت کند.

میزان غلظت کارامل در حالت سرد باید مانند عسل باشد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چراغ سبز قایدی برای بازگشت به استقلال