دستور پخت خورش کرفس


دستور پخت خورش کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه و لعاب دار آسان و مرحله به مرحله

دستور پخت خورش کرفس

مواد لازم برای خورش کرفس

گوشت یا مرغ 300 گرم پیاز 1 عدد سبزی 2 پیمانه ساقه کرفس 2 پیمانه آبغوره 1/2 استکان روغن به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به میزان لازم

1.طرز تهیه خورشت کرفس لعاب دار مجلسی
ابتدا پیاز را پوست کنده و داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا زردچوبه و فلفل را به همراه گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا تفت بخورند و رنگ گوشت تغییر کند.

2.مرحله دوم خورش کرفس

داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و سبزی های ساطوری شده را به آن افزوده و تا جایی که مطابق سلیقه غذایی مان است آنها را تفت می دهیم.

3.مرحله سوم خورشت کرفس

حالا سبزی سرخ شده و ساقه کرفس را به گوشت افزوده و آب جوشیده را هم اضافه می کنیم درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد.

4.مرحله چهارم طرز تهیه خورش کرفس

بعد از گذشت 2 ساعت گوشت را تست می کنیم اگر پخته بود نمک، آبغوره و زعفران غذا را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت جا افتاده و به روغن بیوفتد و لعاب دار شود. در نهایت با برنج ایرانی سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: آشپزی لذت بخش

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم/ هواشناسی؛ بارندگی در کرمان شدید است؛ مردم خراسان جنوبی منتظر بارش‌های سیل‌آسا باشند