بهترین دکتر هموروئید در تهران کیست؟ عوارض و درمان بواسیر


بهترین دکتر هموروئید در تهران کیست؟ عوارض و درمان بواسیر

به نظر می‌رسد شناخت بهترین دکتر هموروئید در تهران کار چندان آسانی نباشد. بعضی از افراد از گفتن بیماری خود خجالت می‌کشند یا نمی‌توانند دکتر مناسبی را برای درمان انتخاب کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که به‌طور کلی از هر چهار نفر بزرگسال حدود سه نفر از...

بیماری هموروئید چیست؟

زمانی که سیاهرگ متورم ناحیۀ مقعد که در قسمت پایین رکتوم قرار دارد حالت شبیه به رگ‌های واریس به خود می‌گیرد، نشان می‌دهند به هموروئید مبتلا شده‌اید. ممکن است این سیاهرگ در قسمت داخلی راست روده یا قسمت اطراف مقعد به‌وجود بیاید. دلایل مختلفی برای بیماری هموروئید وجود دارد؛ اما در بیشتر مواقع دلیل اصلی آن نامشخص است.

هموروئید خارجی که در قسمت بیرونی مقعد ایجاد می‌شود، شایع‌ترین و دردسر سازترین نوع این بیماری است. فرد مبتلا به این بیماری ممکن است مواردی مانند درد، خارش شدید و سختی در نشستن را تجربه کند. اگر به این بیماری دچار شده‌اید نگران نباشید چون روش‌های مختلفی برای درمان هموروئید وجود دارد.

علائم هموروئید چیست؟

اینکه به چه نوع از بیماری هموروئید مبتلا شده‌اید علائم آن را مشخص می‌کند؛ اما در حالت کلی می‌توان این علائم را برای آن در نظر گرفت:

مشاهده خون روی مدفوع کنده شدن پوست هنگام اجابت مزاج خارش شدید در اطراف مقعد ایجاد توده های دردناک در اطراف مقعد

اگرچه بیماری هموروئید جزو بیماری‌های ناراحت کننده است؛ اما تهدیدی برای روند زندگی شما به وجود نمی‌آورد و در اغلب موارد بدون درمان به‌خودی خود از بین می‌رود. اگر دچار خونریزی در هنگام اجابت مزاج شدید یا مدفوع شما به رنگ سیاه دیده می‌شود، حتماً این موارد را به پزشک اطلاع دهید.

علل و عوامل بیماری هموروئید چیست؟

بواسیر یا هموروئید زمانی اتفاق می‌افتد که فشار زیادی روی رگ‌های اطراف مقعد وارد شود. علل و عوامل احتمالی این بیماری عبارتند از:

زور زدن برای دفع مدفوع نشستن طولانی مدت به خصوص روی توالت سنتی ابتلا به یبوست یا اسهال داشتن سابقۀ خانوادگی در ابتلا به هموروئید بلند کردن مداوم اجسام سنگین ابتلا به چاقی باردار بودن ( بزرگ شدن رحم به رگ‌های رودۀ بزرگ فشار وارد می‌کند و باعث برآمدگی هموروئید می‌شود.) افزایش سن به بیش از ۵۰ سال

نحوه تشخیص هموروئید چگونه است؟

در برخی از مواقع معاینۀ پزشک کافی است تا نوع بیماری شما را تشخیص دهد. در کنار این مورد جهت بررسی ریسک‌های بیماری گوارشی ممکن است پزشک از آزمایش‌های دیگری مانند کولونوسکوپی یا آندوسکوپی کمک بگیرد. در طول این آزمایش‌ها یک دوربین با تکنولوژی فیبر نوری وارد روده می‌شود تا پزشک دید بهتری از داخل روده داشته باشد.

روش‌های درمان هموروئید چیست؟

روش‌های مختلفی برای درمان هموروئید وجود دارد از راه‌های خانگی بگیرید تا روش های مختلف پزشکی.

استفاده از مسکن

برای کاهش میزان درد و به حداقل رساندن آن هر روز حداقل ده دقیقه در وان آب گرم بنشینید و دراز بکشید. اگر به این شرایط دسترسی ندارید می‌توانید از آب گرم روی قسمت متورم استفاده کنید. داروهای مختلفی با شکل‌های متنوع مانند شیاف، پماد یا کرم وجود دارند که برای تسکین سوزش و خارش بدون نسخه قابل تهیه هستند.

مکمل‌های فیبر

استفاده از مکمل‌های فیبر به نرم‌تر شدن مدفوع کمک می‌کنند و در نتیجه فرد به راحتی می تواند اجابت مزاج خود را انجام دهد. به طور مثال شما می‌توانید از مکمل‌های فیبر پسیلیوم کمک بگیرید.

اقدامات پزشکی

اگر بعد از انجام دادن روش‌های خانگی نتوانستید بیماری هموروئید را درمان کنید از روش‌های پزشکی کمک بگیرید. به طور مثال پزشک ممکن است از یک نوار لاستیکی برای اطراف هموروئید استفاده کند. با قرار دادن آن گردش خون را در بواسیر کاهش پیدا می‌کند و در نتیجه اندازۀ آن کوچک می‌شود. توجه کنید که برای انجام دادن این روش باید به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.

روش‌های جلوگیری از ابتلا به هموروئید کدامند؟

برای پیشگیری یا جلوگیری از پیشرفت بیماری هموروئید باید از زور زدن در دستشویی پرهیز کنید. همچنین به میزان آب مصرفی خود در طول روز توجه کنید چون عدم نوشیدن آب کافی باعث سفت شدن مدفوع می‌شود. اگر احساس می‌کنید نیاز به دفع مدفوع دارید بلافاصله به سرویس بهداشتی مراجعه کنید تا از ایجاد این بیماری جلوگیری کنید. فراموش نکنید که نشستن طولانی مدت روی سطوح سخت مانند بتن یا کاشی باعث ابتلا به بیماری بواسیر می‌شود.

مصرف غذاهایی که دارای فیبر بالا هستند را افزایش دهید تا از ابتلا به هموروئید در امان باشید. این منابع غذایی عبارتند از:

سبوس گندم برنج قهوه‌ای جو دوسر گلابی هویج

غذاهایی که از فیبر بالا برخوردار هستند به ایجاد حجم در روده کمک می‌کنند و در نتیجه مدفوع نرم می‌شود. به این ترتیب دفع آن آسان خواهد بود.

عوارض ابتلا به بیماری هموروئید

عوارض ابتلا به بیماری هموروئید نادر است؛ اما می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

لخته شدن خون در رگ‌های متورم خونریزی ابتدا به کمبود آهن عفونت‌های خونی

معرفی بهترین دکتر هموروئید در تهران

دکتر داوود تاجبخش

کلینیک لیزر شفا تحت نظر و مدیریت دکتر داوود تاجبخش تأسیس و به فعالیت خود ادامه می‌دهد. استفاده از دستگاه‌های پیشرفته لیزر در کنار تخصص این دکتر باعث شده تا افراد مبتلا به هموروئید در مدت زمان کوتاه از بیماری خود بهبود پیدا کند. دکتر تاجبخش علاوه بر استفاده از لیزر جهت تسکین درد و سوزش هموروئید از رژیم‌های غذایی متناسب برای بیماران هم کمک گرفته می‌گیرد.

دکتر فریما فروتن علیزادگان

دکتر فریما فروتن علیزادگان بهترین دکتر هموروئید در تهران است. این پزشک متخصص در کنار درمان بیماری‌های مقعدی می‌تواند مشکلات تناسلی بانوان را هم برطرف کند. مواردی که دکتر فروتن برای درمان بیماری‌های هموروئید در نظر می‌گیرد استفاده از لیزر و رژیم غذایی مناسب است.

دکتر علی آریایی

اگر مدتی است که برای درمان بیماری هموروئید خود دنبال جراح متخصص هستید، دکتر علی آریایی بهترین دکتر هموروئید در تهران است. دکتر علی آریایی با سابقۀ طولانی خود در این زمینه شما را از شر بیماری هموروئید راحت می‌کند. از جمله تخصص‌های این پزشک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

لیزر تخصصی و عمل جراحی هموروئید لیزر تخصصی و عمل جراحی شقاق یا فیشر مقعد فتق کشاله ران درمان زگیل تناسلی

دکتر سامان ستوده نیا

دکتر سامان ستوده نیا دارای فوق تخصص جراحی کولون و رکتوم است و به‌همین دلیل نام خود را به عنوان بهترین دکتر هموروئید در تهران ثبت کرده است. اگر مدتی است مشکلاتی مانند هموروئید یا بواسیر باعث سخت‌تر شدن روند زندگی شما شده است یا پیشرفت آن احتمال ابتلا به سرطان روده یا سرطان کولون را افزایش داده است به دکتر سامان ستوده نیا مراجعه کنید.

سخن پایانی

بیماری هموروئید همان رگ‌های بزرگ و برآمده در داخل و اطراف مقعد یا رکتوم هست. این بیماری در بین عموم بسیار شایع است از جمله عوامل خطرناک آن می‌توان به تجربۀ یبوست مزمن، احساس فشار در حین حرکات روده، سابقۀ خانوادگی ابتلا به هموروئید و بارداری اشاره کرد. در اغلب موارد بیماری هموروئید خود به خود از بین می‌رود. استفاده از مسکن‌ها یا دوش آب گرم به جلوگیری از خارش و درد بیشتر کمک می‌کند.‌ همچنین شما می‌توانید از روش‌های مختلفی مانند نوشیدن آب زیاد خوردن فیبر و ورزش برای رفع یبوست و جلوگیری از ایجاد هموروئید کمک بگیرید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پرورش گل برگ ذرتی گیاه آپارتمانی + شرایط و نگهداری از این گل زیبا