طرز تهیه کیک هویج انگلیسی با روش اصلی


کیک هویج انگلیسی یک کیک خانگی خوشمزه و متنوع است که طرز تهیه آن را در این بخش قرار داده ایم. این کیک با ترکیب هویج، آرد، شکر و … تهیه می شود. این کیک مجلسی بسیار ساده تهیه می شود.

تاحالا طعم کیک هویج انگلیسی را چشیده اید؟ یک کیک متنوع از خانواده کیک های هویجی که می توانید در این بخش طرز تهیه ساده و فوری از این کیک هویج انگلیسی را مطالعه کنید. دستور پخت این کیک بسیار ساده و برای پذیرایی در مهمانی ها می توانید آن را تهیه کنید.

اگر می خواهید، انواعی از کیک های خانگی خوشمزه را تهیه کرده و در مهمانی پذیرایی نمایید، باید در آرگا دستور پخت تازه ترین کیک ها را مطالعه کنید. طرز تهیه کیک یخچالی هویج و توپک هویج نیز در لینک قرار داده شده است که می توانید، مطالعه کنید.

طرز تهیه کیک هویج انگلیسی با روش اصلی

مواد اولیه:

  • آرد: ۲ لیوان
  • هویج: ۲ لیوان
  • روغن مایع: ۳/۴ لیوان
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پودر هل: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر: ۱ و ۱/۴ لیوان
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل: نوک قاشق چای خوری
  • مغز گردو: ۱/۲ لیوان

مواد کرم پنیری:

  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
  • شکلات سفید: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک هویج انگلیسی با روش اصلی

طرز تهیه کیک هویج انگلیسی:

اولین مرحله از تهیه این کیک انگلیسی خوشمزه، گرم کردن فر می باشد. پودر هل، آرد، بکینگ پودر، پودر دارچین را دو مرتبه الک کنید. تخم مرغ را به همراه وانیل درون کاسه ای ریخته و با استفاده از دور تند همزن بزنید. ۱ دقیقه برای این کار مناسب است. زمانی که بافت تخم مرغ ها از حالت لختگی خارج شد، باید شکر را به مواد اضافه نمایید.

مجدد مواد را با همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. ترکیب مواد باید کرمی و کشدار شود. هویج ها را بشویید و آن را پوست کنید. با استفاده از رنده هویج ها را رنده کرده حالا هویج های رنده شده و مقداری روغن مایع را به ظرف تخم مزغ های زده اضافه کنید و با لیسک مواد را ترکیب نمایید.

طرز تهیه کیک هویج انگلیسی با روش اصلی

در این مرحله از طرز تهیه کیک هویج انگلیسی مواد خشک که الک کرده بودید را به همراه مقداری گردو ساطوری شده به ترکیبات اضافه کرده و مجدد به شکل دورانی و با استفاده از یک لیسک هم بزنید. بعد از اینکه بافتی یکدست داشتید، مواد را درون قالب بریزید. کف قالب را یک کاغذ روغنی قرار داده و بعد مایه کیک را درون آن بریزید. قالب را در طبقه وسطی فر قرار دهید.

کیک باید به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند. بعد از اینکه کیک پخته شد، مواد پنیری را آماده کنید. خامه را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. مواد را هم زده تا در کناره های قابلمه حباب هایی ایجاد شود. قابلمه را از روی حرارت برداشته و مقداری شکلات سفید به آن اضافه نمایید.

کرم پنیری را بعد از خنک شدن روی کیک بکشید. توجه کنید که بعد از خنک شدن کرم آن را روی کیک بریزید. حالا کیک خوشمزه آماده بوده و می توانید با پودر پسته و انواع میوه ها تزئین کنید. این کیک طعم و مزه ای متنوع دارد.

منبع : آرگا

برچسب : انواع کیک

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

روش صحیح تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی