دستور تهیه کیک خیس شکلاتی با سس شکلات مرحله به مرحله (تصویری)
کیک خیس شکلاتی با سس شکلاتی یک کیک شکلاتی خوشمزه و پرطرفدار است که با یک لایه سس شکلاتی غلیظ و لذیذ پوشانده شده است. این کیک به دلیل بافت مرطوب و طعم شکلاتی غنی خود بسیار محبوب است.
کیک خیس شکلاتی با سس شکلاتی
دوستان خوبم ، بیایید با هم یک کیک شکلاتی خوشمزه در خونه درست کنیم. کیک شکلاتی از اون کیک هاییه که بزرگ و کوچیک دوستش دارند و از خوردنش کنار چایی یا قهوه لذت میبرند و به خاطر سس دابل شکلاتی اش ، رنگ و طعم فوق العاده ای داره کیک مون. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم جهت تهیه کیک خیس شکلاتی :
3 تخم مرغ 1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
1لیوان روغن مایع
4 قاشق غذاخوری کاکائو
½/1 لیوان آرد
یک پاکت بیکینگ پودر
یک پاکت وانیل شکری
برای تهیه سس :
1 لیوان شیر 1 لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری کاکائو
کمی کمتر از یک قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با سس شکلاتی :
ابتدا تخم مرغ ها و شکر را خیلی خوب هم میزنیم تا رنگش روشن و کف دار شود .
شیر و روغن و وانیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم .
سپس آرد و کاکائو و آرد را که قبلا با هم الک کرده ایم ، به مواد قبلی اضافه میکنیم و به آرامی فقط در حدی که موادمون با هم مخلوط بشوند ، هم میزنیم .
مایه کیک را در یک ظرف پیرکس ( بورجام ) میریزیم و در فری که با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده بودیم ، به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار میدهیم .
با یک خلال دندان چوبی کیک مون رو تست می کنیم و بعد از پختن از فر بیرون می آوریم و می گذاریم خنک شود.
در این فاصله شروع میکنیم به آماده کردن سس شکلاتی مون .
تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک قابلمه ریخته و خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند و یک مایه یکنواخت و بدون گوله های آرد بدست بیاید .
روی شعله ملایم مرتب هم میزنیم تا بجوشد و اجازه میدهیم 3 تا 4 دقیقه بجوشد. سپس از روی شعله برداشته و صبر می کنیم تا کمی ملایم شود.
کیک را در داخل ظرف پیرکس برش میزنیم و سس شکلاتی را به آرامی روی کیک می ریزیم .
به دلخواه خودتون میتوانیم با پودر نارگیل و خلال پسته یا پودر پسته یا با برش های میوه آنرا تزئین کنیم. مطمئنم که از خوردنش در کنار چایی عصرونه تون لذت خواهید برد . نوش جان...
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم