دستور پخت برنج معطر رو حتما امتحان کن !
برنج معطر یکی از محبوبترین انواع برنج در جهان است. این برنج به دلیل عطر و طعم خاص خود شناخته میشود. برنج معطر از انواع مختلفی از برنجهای وحشی و برنجهای کشت شده تهیه میشود.
روش خوش بو کردن برنج
اگه برنج شما عطر و بوی لازم را ندارد می توانید با چند ترفند برنج خود را معطر پخت کنید. برای تهیه برنج خوش عطر می توان از برگ نعناع و برگ بو تازه یا خشک استفاده نمایید. وقتی که برنج را آبکش کرده و یا آب برنج کته بخار شد. در زمان دم کردن برنج، چند برگ نعناع یا برگ بو روی برنج قرار دهید. این روش موجب میشود تا برنج شما بسیار خوشبو و معطر شود.
برخی از انواع محبوب برنج معطر عبارتند از:
هاشمی
برنج هاشمی
طارم
برنج طارم
صدری
برنج صدری
دم سیاه
برنج دم سیاه
ترفندهایی برای معطر کردن برنج
برای اینکه برنج شما عطر و طعم بیشتری داشته باشد، میتوانید از ترفندهای زیر استفاده کنید:
از برنج تازه استفاده کنید. برنج تازه عطر و طعم بیشتری نسبت به برنج کهنه دارد.
برنج را قبل از پخت خیس کنید. خیس کردن برنج به جذب آب و طعم بیشتر کمک میکند.
از ادویهجات و گیاهان معطر استفاده کنید. اضافه کردن ادویهجات و گیاهان معطر مانند هل، دارچین، گلاب، و زعفران به برنج، طعم آن را دلپذیرتر میکند.
آموزش پخت برنج در کمترین زمان در مایکروفر
روش پخت برنج معطر
برای پخت برنج معطر، مراحل زیر را دنبال کنید:
برنج را دو تا سه بار با آب سرد بشویید تا آب آن زلال شود.
برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید. نسبت آب به برنج باید به گونهای باشد که سطح آب دو تا سه سانتیمتر بالاتر از سطح برنج قرار گیرد.
برنج را به مدت 30 دقیقه خیس کنید.
برنج را آبکش کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید.
به برنج مقداری نمک اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید آب جوش بیاید.
حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.
برنج را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا آب آن تمام شود و برنج نرم شود.
برنج را دم بگذارید. برای این کار، یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
اجازه دهید برنج به مدت 10 تا 15 دقیقه دم بکشد.
برنج را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات مهم برای پخت برنج معطر
از برنج تازه استفاده کنید.
برنج را قبل از پخت خیس کنید.
نسبت آب به برنج را رعایت کنید.
برنج را با حرارت زیاد بپزید تا آب آن زودتر تمام شود.
برنج را دم بگذارید تا عطر و طعم آن بیشتر شود.