دستور پخت آسان کوکی های شیشهای درخشان !
کوکی ها شیرینیهای بیسکوییتی مسطح و تردی هستند که به مدلهای مختلفی پخته میشوند و برای عصرانه و میانوعده ، گزینه بسیار مناسب و پرطرفداری هستند.
طرز تهیه آسان کوکی شیشه ای
50 گرم کره بدون نمک دمای اتاق پودر قند 40 گرم 1 عدد تخم مرغ آرد کیک 90 گرم 20 گرم کره بدون نمک ذوب شده پودر قند 10 گرم شربت برنج 30 گرم (قابل استفاده از عسل) بادام 20 گرم 1. شربت برنج در غذاهای کره ای به عنوان یک شیرین کننده طبیعی و برای افزودن لعاب براق به غذاها استفاده می شود. با پودر مالت برنج و جو درست می شود. شربت برنج غلیظ و چسبناک است و طعمی غلیظ، خاکی و کاملاً دانه ای دارد که بسیار متمایزتر از شربت شکر یا ذرت است. می توانید به جای شربت برنج از عسل استفاده کنید، اما طعم آن کمی متفاوت از این دستور است. در ادامه با هم کلیپ پخت این کوکی را با هم ببینیم.