طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی سالادی لذیذ از ترکیه
سالاد بادمجان کبابی یک سالاد خوشمزه و پرطرفدار است. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو کرد و در کنار انواع غذاهای گوشتی یا گیاهی میل نمود.
طرز تهیه سالاد بادمجان مجلسی و شیک
بادمجان یک سبزی فوق العاده است که در غذاهای ترکی بسیار محبوب است و در غذاهای اصلی، سالاد و حتی مربا استفاده می شود. بادمجان سبزی محبوبی است که هر فصل جای خود را در غرفه ها باز می کند. 60-100 روز پس از کاشت برداشت می شود. می توان آن را به صورت ساده یا سالاد مصرف کرد، مخصوصاً وقتی که کبابی شده باشد.
سالاد بادمجان کبابی یک پیش غذا و سالاد بسیار خوشمزه است که تنها از چند ماده تشکیل شده است، اما با افزودن سبزیجات مختلف میشود آنرا غنی تر کرد . همچنین می توانید سالاد بادمجان کبابی را همراه با ماست مصرف کنید. اگر مواد لازم برای سالاد بادمجان کبابی را در منزل دارید بیایید شروع کنیم .
- هر ۱۰۰ گرم از این سالاد تقریبا ۳۳ کالری دارد .
- برای ۴ نفر
مواد لازم جهت سالاد بادمجان کبابی :
بادمجان ۴ عدد
سیر ۳ حبه
آب یک لیموترش
روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
۳ -۴ ساقه ریحان تازه
پنیر پیتزا رنده شده
نمک
بهترین راه درمان حساسیت به بادمجان
طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی :
بادمجان ها را بشویید. پوست آنها را نگیرید . با چنگال هر بادمجان را از چند جا سوراخ کنید و آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید .
بادمجان ها را آبکش ریخته و آبشان را خالی کنید و آنها را بشویید. کف سینی فر فویل آلومینیومی چرب شده بیندازید و بادمجان ها را روی آن بچینید و در فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کرده اید بگذارید تا بپزد.
بعد از اینکه بادمجان ها را خارج کردید و خنک شدند ، پوست آنها را بگیرید و به تکههای کوچک ریز کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
سیر له شده ، آب لیمو ترش و پنیر پیتزا و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. رویش را برگ ریحان تزئین کنید. نوش جان.
نکات کاربردی جهت تهیه سالاد بادمجان :
اگر وقتی بادمجانها را از فر خارج کردید ، وقتی آنها هنوز گرم هستند در یک ظرف درب دار بگذارید و درب آنرا ببندید ، وقتی خنک شدند ، می توانید پوست آنها را راحت تر بردارید .
به همراه بادمجان، می توانید فلفل قرمز چارلستون را هم کبابی کنید و آنرا هم به سالاد اضافه کنید .
به جای استفاده از فر میتوانید بادمجان ها را در فویل آلومینیوم بپیچید و روی اجاق با دقت کبابی کنید .
اگر طعم سرکه را می پسندید میتوانید یک قاشق سوپخوری سرکه هم به سالاد اضافه کنید.
اگر مایل هستید از پیازچه نیز میتوان استفاده کرد .
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم