دستور پخت ماکارون شکلاتی/ شیرینی ای برای ایام عید و دید و بازدید!


دستور پخت ماکارون شکلاتی/ شیرینی ای برای ایام عید و دید و بازدید!

در این مطلب با ما همراه باشید تا شیرینی ای برای ایام عید را به شما یاد دهیم به جای اینکه برای عید شیرینی بخرید این شیرینی را در خانه درست کنید.

طرز تهیه ماکارون شکلاتی

مواد لازم: پودر بادام 55 گرم پودر قند 60 گرم پودر کاکائو 6 گرم سفیده تخم مرغ 50 گرم شکر 45 گرم شکلات تلخ 80 گرم ذرت 10 گرم خامه سنگین 80 گرم 1.بادام را الک کنید و پودر قند و پودر کاکائو را دو بار الک کنید. 2.سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید، شکر را سه بار اضافه کنید، هم بزنید تا کف شود، در مرحله 1 با پودر مخلوط کنید، فشار دهید و خوب مخلوط کنید، سپس آن را در کیسه قرار دهید. 3. اندازه مناسب را روی یک تشک پخت سیلیکونی فشار دهید، چند بار ضربه بزنید تا خمیر صاف شود، با حباب های هوا می توان با خلال دندان شکسته شد. 4. پوست را در دمای اتاق خشک کنید، اگر رطوبت داخل خانه زیاد است، این مرحله را می توان در فر (35 ℃ /95 درجه فارنهایت) استفاده کرد، خشک کنید تا زمانی که پوست پس از پخت به لمس نچسبد، فر خانگی توصیه می شود از عملکرد هوای گرم استفاده کنید 5. از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود قبل از درآوردن. خامه داغ و شربت ذرت (50-60 درجه سانتیگراد/122-140 درجه فارنهایت) را به شکلات ذوب شده اضافه کنید، خوب هم بزنید. 7. گاناش شکلاتی را برای مدتی در یخچال بگذارید، اجازه دهید کمی سفت شود، روی پوسته پخته شده فشار دهید و توصیه میکنیم قبل از سرو آن را ببندید و یک شب در یخچال بگذارید.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لخته خون گوشتی شبیه جگر در پریودی چیست و چه علتی دارد‌؟ +‌روش درمان