طرز تهیه نان خالا، راحت و مقوی!
نان خالا یک نان سنتی یهودی است که بافته میشود و بافتی نرم و لطیف دارد. این نان در ایام خاص مذهبی مانند شبات و اعیاد یهودی پخته و مصرف میشود.
طرز تهیه نان خالا به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
نان خالا از نان های خوشمزه و معروف در بین یهودیان می باشد و نام دیگر آن نان هالا می باشد. در ادامه با طرز تهیه نان خالا خوشمزه با بافت بی نظیر برای صبحانه همراه ما باشید.
- خاستگاه: نان خالا در اسرائیل و اروپای مرکزی و شرقی محبوبیت دارد.
- مواد تشکیل دهنده: آرد، آب، خمیر مایه، شکر، نمک، تخم مرغ و روغن
معنی نان خالا:
در زبان عبری، "خالا" به معنی "تقسیم کردن" است و اشاره به سنت تقسیم نان بین اعضای خانواده و مهمانان دارد.
نان خالا با 6 رشته بافته میشود که نماد 12 قبیله اسرائیل است.
طرز تهیه نان خالا خانگی:
طرز تهیه نان خالا مشابه نانهای دیگر است و شامل مخلوط کردن مواد، ورز دادن خمیر، استراحت دادن خمیر، شکل دادن به آن و پخت نان میشود.
برای پخت نان خالا میتوانید از فر یا تنور استفاده کنید.
برای طعم و مزه بهتر، میتوانید به نان خالا شکر، زعفران، کنجد یا کشمش اضافه کنید.
کالری نان خالا:
کالری نان خالا به مواد تشکیل دهنده و اندازه آن بستگی دارد.
به طور متوسط، یک نان خالا 200 تا 300 کالری دارد.
نکاتی برای پخت نان خالا:
برای اینکه نان خالا پف کند و بافت نرمی داشته باشد، از خمیر مایه تازه استفاده کنید.
خمیر را به اندازه کافی ورز دهید تا صاف و منعطف شود.
به خمیر استراحت کافی بدهید تا حجم آن دو برابر شود.
نان خالا را در فر از قبل گرم شده بپزید.