3 روش جهت تهیه فیله ماهی مزه دار شده


3 روش جهت تهیه فیله ماهی مزه دار شده

هر نوع ماهی طعم و مزه خاص خودش را دارد. ولی برای از بین بردن بوی زهم ماهی لازم است که قبل از پخت آن را مرینیت کرد. مرینیت یعنی دوباره طعم‌دار کردن ماهی به طعم دلخواه.

برای داشتن یک فیله ویژه با طعم عالی می توانید در این بخش با طرز تهیه فیله ماهی خوشمزه آشنا شوید. این فیله را ابتدا مزه دار کرده و بعد سرخ کنید.

مزه دار کردن فیله ماهی

  • روش ساده: فیله ماهی را با نمک، فلفل سیاه و آبلیمو به مدت 30 دقیقه در یخچال marinate کنید.
  • روش آسیایی: فیله ماهی را با سس سویا، زنجبیل رنده شده، سیر رنده شده و کمی شکر قهوه‌ای به مدت 30 دقیقه در یخچال marinate کنید.
  • روش هندی: فیله ماهی را با ماست، پودر کاری، زردچوبه، فلفل قرمز و کمی نمک به مدت 30 دقیقه در یخچال marinate کنید.

3 روش جهت تهیه فیله ماهی مزه دار شده

روش‌های طبخ فیله ماهی:

1. سرخ کردن:

فیله ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
می‌توانید از پودر سوخاری طعم‌دار نیز استفاده کنید.

2. کباب کردن:

فیله ماهی را به سیخ بکشید و روی زغال یا در فر کباب کنید.
می‌توانید از سس‌های مختلف برای طعم دادن به ماهی کبابی استفاده کنید.

3. پخت در فر:

فیله ماهی را در ظرف پیرکس قرار دهید و روی آن را با سس دلخواهتان بپوشانید.
سپس ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.

4. بخارپز کردن:

فیله ماهی را در بخارپز قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید.
بخارپز کردن بهترین روش برای حفظ ارزش غذایی ماهی است.

3 روش جهت تهیه فیله ماهی مزه دار شده

نکات پایانی:

برای پخت فیله ماهی ضخیم، می‌توانید از روش پخت ترکیبی استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید فیله ماهی را ابتدا سرخ کنید و سپس در فر بپزید.
برای جلوگیری از چسبیدن فیله ماهی به ماهیتابه، می‌توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
برای پخت سریع‌تر فیله ماهی، می‌توانید آن را به قطعات کوچک‌تر برش دهید.
برای طعم دادن به ماهی می‌توانید از سبزیجات معطر مانند شوید، ترخون و ریحان استفاده کنید.
نوش جان!



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم لمس کامل بدن شبنم قربانی توسط شهاب حسینی در فیلم سینمایی ! / هم آغوشی بعید بعد انق...