طرز تهیه ساندویچ جگر بندری مرحله به مرحله


طرز تهیه ساندویچ جگر بندری مرحله به مرحله

ساندویچ جگر بندری، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می‌توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. این ساندویچ دستور ساده و کاربردی دارد.

طرز تهیه ساندویچ جگر بندری خوش طعم و محبوب

شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی می توانید در این بخش با طرز تهیه ساندویچ جگر بندری آشنا شوید. این ساندویچ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و سالم است که بین مردمان ایران طرفدارهای زیادی دارد.

مواد لازم جهت تهیه ساندویچ جگر بندری :

برای جگر بندری:
500 گرم جگر گوسفند یا گاو
2 عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

برای ساندویچ:
نان ساندویچ
گوجه فرنگی
خیارشور
پیاز
سس دلخواه (اختیاری)

طرز تهیه ساندویچ جگر بندری مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ جگر بندری:

جگر را آماده کنید: جگر را بشویید و رگ‌ها و چربی‌های اضافی آن را جدا کنید. سپس آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
پیازها را تفت دهید: پیازها را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه با روغن داغ تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شوند.
سیر را اضافه کنید: سیرهای رنده شده را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر و بوی آنها آزاد شود.
جگر را اضافه کنید: جگر را به پیازها و سیر اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ جگر تغییر کند.
ادویه جات را اضافه کنید: فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به جگر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید: رب گوجه فرنگی را به جگر اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ خود را باز کند.
آب اضافه کنید: حدود 1/2 پیمانه آب به جگر اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا جگر به آرامی بپزد و جا بیفتد.
ساندویچ را آماده کنید: نان‌های ساندویچ را از وسط برش بزنید. گوجه فرنگی، خیارشور و پیاز را به دلخواه خرد کنید.
ساندویچ را سرو کنید: جگر بندری پخته شده را روی نان‌ها بریزید و با گوجه فرنگی، خیارشور، پیاز و سس دلخواه سرو کنید.

طرز تهیه ساندویچ جگر بندری مرحله به مرحله

نکات تکمیلی:

می‌توانید از جگر مرغ یا بلدرچین به جای جگر گوسفند یا گاو استفاده کنید.
برای تندتر شدن جگر بندری می‌توانید از فلفل سبز بیشتری استفاده کنید.
اگر جگر را بیش از حد بپزید، سفت و خشک می‌شود.
می‌توانید از جگر بندری به عنوان خوراک نیز استفاده کنید.
برای اینکه ساندویچ جگر بندری شما مغذی‌تر شود، می‌توانید از نان‌های سبوس‌دار استفاده کنید.
نوش جان!



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تزیین جشن الفبا در مدرسه | 40 ایده تزیین جشن الفبا در مدرسه برای کلاس اولی ها برای دهه ...