طرز تهیه انواع دسر سریع و راحت
درست کردن یک دسر سریع برای هر آشپزی یک ایده آل است چراکه معمولا در حین آشپزی کردن وقت زیادی برای تهیه دسر وجود ندارد و به همین دلیل معمولا غذاهای ما بدون دسر سرو میشود. در این مقاله از مجله پزشکین قصد داریم تا طرز تهیه انواع دسر ساده و سریع را برای شما […] The post طرز تهیه انواع دسر سریع و راحت appeared first on کوکا.
همان طور که میدانید دسر های شکلاتی یکی از بهترین و پر طرفدار ترین دسرهاست.امروز قصد داریم موس شکلاتی را آموزش دهیم این دسر بسیار خوش طعم و خوشمزه میباشد:
مواد لازم برای دسر موس شکلاتی:
شیر | ۲ پیمانه |
پودر خامه یا پودر کاسترد | ۲ قاشق غذا خوری |
شیر خشک | ۴ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کارامل | ۱ بسته |
شکلات رنده شده | ۵۰ گرم |
شکر | ۲-۳ قاشق غذا خوری |
خامه | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه موس شکلاتی :
تهیه موس شکلاتی : ابتدا همه ی مواد (به جز خامه) را با هم خوب مخلوط کرده و هم زده تا شکر و سایر مواد حل شوند.بعد روی حرارت گذاشته به صورت مداوم هم میزنیم تا به غلظت کافی برسد. سپس خامه را ریخته و سریع هم زده چند ثانیه روی حرارت مانده بعد برمی داریم .
سپس در قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد. در آخر با هر چیزی که دوست داشتید می توانید تزیین کنید.
طرز تهیه دسر راحت برونی کاپوچینو
برونی کاپوچینو یک کیک خیلی خیلی خوشمزه و یک دسر مخصوص تولد میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این کیک بسیار راحت است و به عنوان عصرانه یا دسر بسیار مناسب است.پیشنهاد میکنم که حتما این کیک را امتحان کنید:
مواد لازم برای ۲۵ تکه :
پوره قهوه اسپرسو فوری: یک قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی نیمه تلخ : یک پیمانه
کره : ۱۱۳ گرم
آرد : یک پیمانه
شکر : یک پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
وانیل : کمی
بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
مواد رویه :
پودر اسپرسو فوری : یک قاشق چای خوری
شیر : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند : ۲ پیمانه
کره نرم : یک چهارم پیمانه
مواد شکلات تزئینی :
چیپس نیمه شیرین : یک سوم پیمانه
کره : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه برونی کاپوچینو:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب مناسب را چرب کنید و کنار بگذارید.
یک قاشق غذاخوری پودر اسپرسو را در آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود.
یک پیمانه چیپس شکلاتی و ۱۱۳ گرم کره را روی حرارت کم، درحالی که مرتب هم می زنید، ذوب کنید سپس از روی حرارت بردارید، مخلوط شکر، اسپرسو و وانیل را اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را در قالب پهن کنید و به مدت ۳۳ تا ۳۸ دقیقه در فر قرار دهید.
برای تهیه رویه یک قاشق چای خوری پودر اسپرسو را در ۲ قاشق غذاخوری شیر حل کنید، پودر قند و یک چهارم پیمانه کره را اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید و به اندازه غلظت دلخواه به آن شیر اضافه کنید. برونی ها که سرد شد ، مواد رویه را بریزید.
یک سوم پیمانه چیپس شکلاتی و کره را روی حرارت کم حل و روی کیک را تزئین کنید.
دستور تهیه پای سیب
پای سیب یک دسر مهمانی خیلی خیلی خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این دسر بسیار شیک و خوش طعم میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
آبلیمو: یک قاشق غذاخوریجوز: یکهشتم قاشق مرباخوریآرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری دارچین: یکدوم قاشق مرباخوریکشمش یا گیلاس خشک: یکسوم فنجانشکر: نصف فنجانخمیر دولایه پای: یک دستورسیب پوست گرفته نازک ورقه شده: ۶ فنجانروش تهیه پای سیب خوشمزه
خمیر را در ظرف پای گردی به قطر ۲۲/۵سانت پهن کنید. اگر مایل بودید سیبها را به آبلیمو آغشته کنید. شکر، آرد، دارچین و جوز را مخلوط کنید. سیب و کشمش را هم اضافه کنید. مخلوط سیب را روی خمیر بریزید.
دور خمیر را مرتب کنید. اگر مایل بودید روی خمیر با برس شیر بمالید و کمی شکر بپاشید. برای جلوگیری از قهوهای شدن خمیر، فویلی مربعی شکل به ابعاد ۲۵×۲۵ سانتیمتر درآورید.
وسط فویل را دایرهای به قطر ۱۰ سانت بچینید و فویل را روی ظرف پای بگذارید. ۴۰ دقیقه در فر بگذارید، فویل را بردارید و ۲۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا میوهها نرم شوند و خمیر بپزد سپس پای را روی الک سیمی خنک کنید. (۸ قطعه)
نکته:
اگر خمیر را یکدست پهن کردید روی خمیر با چنگال یا کارد منافذی را برای خروج هوا ایجاد کنید.
منبع: پزشکین