طرز تهیه خورش خلال


طرز تهیه خورش خلال

طرز تهیه خورش خلال خورش خلال از خورش های سنتی کرمانشاه محسوب میشه که طرفدارای زیادی هم تو بقیه شهر ها داره. طرز تهیه خورش خلال خیلی شبیه به خورش قیمه‌س. می‌تونین از دستور پخت خورش خلال برای مجالس رسمی و مهمونی استفاده کنین. مواد لازم جهت خورش خلال : گوشت قرمز               400 گرم زرشک                      1...

طرز تهیه خورش خلال

خورش خلال از خورش های سنتی کرمانشاه محسوب میشه که طرفدارای زیادی هم تو بقیه شهر ها داره. طرز تهیه خورش خلال خیلی شبیه به خورش قیمه‌س. می‌تونین از دستور پخت خورش خلال برای مجالس رسمی و مهمونی استفاده کنین.

مواد لازم جهت خورش خلال :

گوشت قرمز ۴۰۰ گرم زرشک ۱ لیوان کره ۱ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری گلاب ۵ قاشق غذاخوری خلال بادام ۲۵۰ گرم چوب دارچین ۱ چوپ زعفران دم کرده ۱ فنجان نمک و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه خوش خلال :

پیاز رو خرد می‌کنیم و با ادویه و روغن تفت می‌دیم.

گوشت رو خرد می‌کنیم و با پیاز تفت می‌دیم تا رنگش تغییر کنه.

رب گوجه فرنگی رو اضافه می‌کنیم و یه کم تفت می‌دیم و بعد آب رو اضافه می‌کنیم و در قابلمه رو می‌ذاریم روی حرارت ملایم تا گوشت بپزه.

خلال بادام رو تو زعفران دم کرده چند دقیقه ای خیس می‌دیم.

وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین رو اضافه می‌کنیم.

حرارت رو کم می‌کنیم و حدودا نیم ساعت می‌ذاریم تا خورش بپزه.

زرشک ، گلاب و کره رو به خورش اضافه می‌کنیم و نیم ساعت دیگه با حرارت کم می‌ذاریم خورش کاملا جا بیفته.

چوب دارچین رو خارج می‌کنیم و خورش رو تو ظرف می‌ریزیم و با برنج سرو می‌کنیم.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

توصیه‌های نوروزی برای بیماران قلبی عروقی