طرز تهیه قیمه نثار
قیمه نثار یه غذای مجلسی و مفصله که تو مهمونی ها خیلی سرو میشه و کلی هم طرفدار داره.نحوه تزیین قیمه نثار به خودتون بستگی داره. این طرز تهیه قیمه نثار برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت قیمه نثار :
گوشت خورشتی نیم کیلو برنج ۴ پیمانه زرشک نصف لیوان پیاز ۲ عدد خلال پسته ۴ قاشق غذاخوری خلال بادام ۴ قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال ۴ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری دارچین نصف قاشق چایخوری پودر هل ۱ قاشق چایخوری زیره ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری کره به مقدار لازم زعفران دم کرده به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه قیمه نثار :
برنج رو خیس میدیم و به صورت آبکش میپزیم. نصف لیوان آب و روغن روش میریزیم و میذاریم دم بکشه.
پیازها روخرد میکنیم و با یه کم روغن تفت میدیم.
گوشت رو خرد میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم.
رنگ گوشت که عوض شد زردچوبه، فلفل و پودر دارچین رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
دو لیوان آب به گوشت اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میذاریم تا گوشت بپزه.
رب گوجه فرنگی رو با یه کم آب مخلوط میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم.
چند دقیقه بعد گوشت رو از رو حرارت برمیداریم.
کره رو روی حرارت میذاریم تا ذوب بشه.
زرشک رو اضافه میکنیم، یه کم تفت میدیم تا زرشک سرخ بشه.
شکر، گلاب، زیره ، پودر هل، خلال پسته، خلال بادام و خلال پوست پرتقال رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
پس از اینکه برنج دم کشید یه کم از برنج رو با مخلوط کره ذوب شده و زعفران دم کرده مخلوط میکنیم.
برنج سفید رو تو دیس میکشیم و روش رو با برنج زعفرانی ، گوشت و مخلوط زرشک تزیین و سرو میکنیم.
میتونین نصف این مواد رو لابلای برنج بریزین. نوش جان !