شنیسل مرغ خانگی یک پیشنهاد هیجان انگیز


شنیسل یا شنیتسل، یکی از غذاهای معروف اتریش است که به شهر وین اختصاص دارد. این غذای خوشمزه عموما از گوشت کوبیده شده، آرد سفید، تخم‌مرغ و آرد سوخاری تهیه می‌شود. برای تهیه شنیسل، بسته به نوع کشور، از فیله گوشت مرغ، گوساله، گاو، گوزن یا بوقلمون، استفاده می‌شود. اما در این بین، شنیسل مرغ از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار است. به همین دلیل امروز در...

شنیسل مرغ خانگی یک پیشنهاد هیجان انگیز

شنیسل یا شنیتسل، یکی از غذاهای معروف اتریش است که به شهر وین اختصاص دارد. این غذای خوشمزه عموما از گوشت کوبیده شده، آرد سفید، تخم‌مرغ و آرد سوخاری تهیه می‌شود. برای تهیه شنیسل، بسته به نوع کشور، از فیله گوشت مرغ، گوساله، گاو، گوزن یا بوقلمون، استفاده می‌شود. اما در این بین، شنیسل مرغ از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار است. به همین دلیل امروز در آشپزخانه روزچین قصد داریم طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی را به شما آموزش دهیم. شنیسل مرغ، یکی دیگر از انواع غذا با مرغ است که بسیار سریع و ساده تهیه می‌شود و طعم بی‌نظیر آن شما را شگفت‌زده خواهد کرد. در ادامه با ما همراه باشید.?

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ خانگی

سینه مرغ فیله شده: ۲۵۰ گرم
آرد سفید: یک پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
شیر پر چرب: سه قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: یک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
سیر تازه: یک حبه رنده شده
نمک و فلفل: به مقدار کافی
روغن: به مقدار لازم

پیش به سوی تهیه شنیسل مرغ خانگی

برای تهیه شنیسل مرغ خانگی باید قبل از اقدام به هرکاری، سینه مرغ را آماده کنید. سینه مرغ فیله شده باید به صورت یک ورقه نازک دربیاید. برای این‌کار گوشت فیله را به قطعات مختلف تقسیم کنید (قطعات ۵۰گرمی). حالا این تکه‌ها را درون یک کیسه نایلونی قرار دهید و به کمک یک بیفتک‌کوب یا گوشت‌کوب یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید، آن‌ها را حسابی بکوبید. فقط حواستان باشد ورقه‌های فیله آنقدر نازک نشود که به مرز پارگی برسد.

.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a , .u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a .postImageUrl , .u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a .centered-text-area.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a,.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a:hover,.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a:visited,.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a:active.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a .clearfix:after.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a:active,.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a:hover.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a .centered-text-area.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a .ctaText.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a .postTitle.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a .ctaButton.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a:hover .ctaButton.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a .centered-text.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a .u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a-content.u43a7368c1c06e57c6bafed286b52c00a:after
از دست ندهید: ناهار چی درست کنم ؟

بعد از آماده سازی فیله‌ها، به مرحله دوم تهیه شنیسل مرغ خانگی می‌رسیم. آرد را در یک ظرف سینی‌طور بریزید. تخم مرغ‌ها را با سه قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و حسابی هم بزنید. پودر سوخاری را در یک ظرف بزرگ بریزید. اگر از پودر سوخاری معمولی استفاده می‌کنید، لازم است تا به اندازه کافی، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. اما اگر پودر سوخاری شما طعم‌دار است، نیازی به این کار نیست. پنیر رنده شده، سیر تازه و جعفری تازه را به پودر سوخاری اضافه کرده و خوب هم بزنید.

به مرحله پایانی تهیه شنیسل مرغ خانگی رسیدیم. کافیست، فیله‌های ورقه‌ای را ابتدا در آرد سفید، سپس در مخلوط تخم مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید. دقت کنید که فیله‌ها باید کاملا به مواد گفته شده آغشته شوند. داغ بودن روغن هم در تهیه این غذا اهمیت ویژه‌ای دارد.

برای اینکه شنیسل سالم‌تری داشته باشید، می‌تولنید از روغن گیاهی استفاده کنید. بعد از سرخ شدن یک طرف، طرف دیگر را هم سرخ کنید. شنیسل را از روغن خارج کرده و روی دستمال جاذب قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. شنیسل خانگی شما آماده سرو است. نوش جان!?

منبع: tastemade

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
شنیسل مرغ خانگی یک پیشنهاد هیجان انگیز

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | نقش سد کهیر در جلوگیری از یک فاجعه