طرز تهیه فالوده طالبی
فالوده طالبی خنک تو تابستون از خوشمزه ترین نوشیدنیهاس و حسابی میچسبه. فالوده طالبی خیلی راحت از میکس کردن طالبی با یخ تهیه میشه. البته برای طعم و عطر بیشتر از عرقیات طبیعی و عسل استفاده میکنیم. این دستور فالوه طالبی برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت فالوده طالبی :
طالبی ۱ عدد یخ قالبی ۱ پیمانه گلاب ۱ قاشق غذاخوری عرق نسترن ۱ قاشق غذاخوری عسل ۲ قاشق غذاخوری گل سرخ برای تزیینطرز تهیه فالوده طالبی :
طالبی رو از وسط نصف میکنیم و هستههاش رو دور میریزیم.
با اسکوپساز، چند عدد داخل طالبی روتوپ مانند در میاریم.
طالبی باقی مانده رو پوست میکنیم و خرد میکنیم.
طالبیهای خرد شده رو با قطعات یخ، گلاب، عرق نسترن و عسل داخل مخلوط کن میریزیم و میزنیم تا یخ کاملاً خرد و مخلوط یکنواخت بشه.
فالوده که آماده شد اونو توی لیوان میریزیم و با اسکوپهای طالبی تزیین میکنیم.
نحوه تزیین این فالوده طالبی خوشمزه رو مطابق سلیقه تون انجام بدین و نوش جان کنین.