شما از چه روشهایی برای مزهدار کردن غذاهای رژیمی و میانوعدههای بعد از تمرینتان استفاده میکنید؟ مثلاً شاید برای تهیه سینه مرغ بعد از تمرینتان راحتترین و کمدردسرترین راه را انتخاب کرده و فقط مرغها را داخل آب جوش میاندازید! مرغ بیچاره این همه وقت برای گوشتیشدن صرف نکرده که بخواهید آن را بخارپز کنید و به بیمزهترین حالت ممکن میل کنید. به همین منظور پیشنهاد میکنیم که چند تکنیک برای مزهدار کردن مرغ را یاد بگیرید تا بتوانید خوشمزهترین خوراک مرغ بعد از تمرین را برای خودتان تهیه کنید. شک نداشته باشید که با همین کار به ظاهر ساده، انگیزه و انرژیتان برای داشتن یک تمرین قدرتمند بیشتر از قبل خواهد شد. در شیوههایی که ما در ادامه این مطلب به شما آموزش میدهیم، نیازی به غوطهورکردن مرغ داخل پودر سوخاری فراوان و روغن ندارید، بلکه فقط میخواهیم با طعمها و ادویهها بازی کنیم.
چند شیوه مزهدار کردن و پخت مرغ
خوراک مرغ تند و قارچ
چربی: ۴۳ گرم
کربوهیدرات: ۷۶ گرم
پروتئین: ۳۰ گرم
اگر عاشق مرغ تند و چیکن استریپس هستید، این خوراک دقیقاً برای شخص شماست.
مواد اولیه
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل سبز: ۱ عدد
فلفل قرمز: ۱ عدد
سینه مرغ: ۶۵۰ گرم
پیاز (کوچک): ۱ عدد
زیره (سیاه): به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس (قرمز تند): ۱ قاشق غذاخوری
شیوه پخت
ابتدا سینه مرغ را به صورت دلخواه برش دهید؛ پیاز و فلفلها را به صورت درشت خُرد کنید؛ داخل ماهیتابه مورد نظرتان ۲ قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز را همراه با فلفلها تفت بدهید؛ بعد از تفتدادن، مرغ خُرد شده را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید؛ بعد از نرمشدنِ مرغها، نمک و فلفل و زیره را اضافه کنید؛ زمانیکه مرغ کاملاً پخته شد، قارچها را نیز خُرد کرده و ۵ دقیقه مرغ و قارچ و فلفلها را باهم تفت بدهید؛ در نهایت، ۱ قاشق غذاخوری سس تند را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا یک دقیقه روی حرارت بماند تا سس به خُرد مرغها برود؛ حالا خوراک مرغ تند و قارچ شما آماده شده، میتوانید این غذای خوشمزه را به صورت گرم میل کرده یا داخل ظرف دردار سر تمرین ببرید. مرغ بریان خانگی
چربی: ۱۴ گرم
پروتئین: ۳۵ گرم
کربوهیدرات: ۲۵ گرم
مرغ بریان غذایی کامل و خوشمزه برای یک ورزشکار محسوب میشود و سرشار از پروتئین است. بدون شک با این وعده ورزشیِ خوشمزه، عضلاتتان هم از شما تشکر خواهند کرد.
مواد اولیه
مرغ: ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
لیمو: ۱ عدد
ادویه: به میزان لازم
رزماری: به میزان دلخواه
سیبزمینی شیرین: ۴ عدد
سبزی جعفری: به میزان دلخواه
شیوه پخت
ابتدا دمای فر را در دمای ۲۰۰ درجه بگذارید؛ لیموها را سوراخ کرده و همراه با رزماری و جعفری داخل شکم مرغ قرار دهید؛ سیبزمینی شیرینِ سرشار از فیبر را تکهتکه کرده و همراه با ۵ حبه سیر داخل ظرف فر پخش کنید؛ مرغ را داخل ظرف گذاشته و اینبار حرارتِ فر را روی ۱۸۰ درجه کم کنید؛ بگذارید مرغ ۷۵ دقیقه بپزد. در صورت نیاز، فرصت بیشتری برای پخت بدهید؛ مرغ را از داخل فر بیرون آورده و ادویههای مورد علاقهتان را روی آن بپاشید؛ در انتها، میتوانید مرغ را با سبزیجات دلخواه تزئین کرده و میل کنید. سینه مرغ پنیری
این سینه مرغ یک میانوعده بعد از تمرینِ بینهایت خوشمزه و امروزی است.
مواد اولیه
قارچ: ۳۰۰ گرم
نصف سینه مرغ
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
ژامبون: به میزان دلخواه
آبلیمو: به میزان دلخواه
سبزی جعفری: به میزان دلخواه
ادویههای لازم نمک، فلفل: به میزان دلخواه
شیوه پخت
سینه مرغ را ورقه ورقه (ضخامت یک سانت) کنید؛ مرغ را بکوبید تا کاملاً یکدست شود؛ نمک، فلفل و آبلیمو را به مرغ اضافه کنید و یک ساعت زمان بدهید تا مزهدار شود؛ قارچها را ورقه ورقه کرده و داخل تابه بدون روغن سرخ کنید تا آب مرغ گرفته شود، سپس کمی به آن نمک اضافه کنید؛ سینه مرغ را داخل ماهیتابه سرخ کنید تا رنگ مرغها طلایی رنگ شود؛ کف سینی فر فویل پهن کرده و سینههای مرغِ سرخشده را روی آن قرار دهید، سپس روی آن قارچ، ورقه ژامبون و پنیر بریزید؛ در این مرحله، سینی را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه (حرارت از پایین) قرار دهید؛ بعد از یک ربع، حرارت از بالا را روشن کرده و صبر کنید تا پنیرها طلایی رنگ شود؛ خوراک سینه مرغِ پنیری آماده شده و میتوانید با سبزی جعفری تزئین کرده و بعد از یک تمرین سخت نوش جان کنید.