طرز تهیه تارت سیب آلمانی
تارت سیب یک مدل شیرینی آلمانی است که در عین خوشمزه و خوشرنگ بودن، بسیار آسان تهیه شده و برای مراسمات مختلف و عصرانه مناسب است.
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت سیب:
آرد: ۱۵۰ گرم
کره حیوانی: ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ: ۱ عدد
بکینگپودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
پودر قند: ۶۰ گرم
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: مقداری
پوست لیمو ترش: مقداری
مواد لازم برای داخل تارت سیب:
سیب: ۱کیلو
کره: ۵۰ گرم
بیسکویت پتی بور: ۱ بسته
دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای کرم تارت سیب:
خامه پاستوریزه: ۴۰۰ گرم
تخممرغ: ۱ عدد
زرده تخممرغ: ۱ عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
نشاسته: ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه تارت سیب:
برای تهیه خمیر تارت در ابتدا مواد خشک از جمله: آرد، نمک، بکینگپودر، پودر قند و وانیل را باهم مخلوط کرده و سپس الک کنید. در ادامه پوست لیمو ترش و زردهی تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از چنگال مخلوط را هم بزنید. سپس کره حیوانی را به صورت مکعبهای خرد شده و سرد به مخلوط بیافزایید. مخلوط را تا زمانی که به صورت پودر دربیاید با چنگال هم بزنید و سپس حدود ۵ دقیقه با نوک انگشت ورز دهید تا مخلوط به خمیر مسنجمی تبدیل شود.
نکته مهم: به هیچوجه خمیر را با کف دست ورز ندهید، چون با اینکار کره با حرارت دست آب شده و خمیر ترک میخورد.
خمیر حاصل شده را نیم ساعت در یخچال قرار دهید. مانند تصویر زیر
در فرصت به وجود آمده کرم تارت را تهیه کنید به طوری که در یک ظرف مناسب خامه پاستوریزه، تخممرغ، زرده تخممرغ، شکر و نشاسته را باهم مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه این کار را ادامه دهید تا شکر در داخل مخلوط حل شود.
خمیر حاصل شده را بعد از استراحت دادن در قالب مخصوص تارت که قبلا با روغن مایع چرب کردهاید باز کنید. کف خمیر آماده شده را با چنگال سوراخ کنید و در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
خمیر پخته شده را از فر خارج کرده و سپس بیسکویتها را روی خمیر بچینید، طوری که سطح خمیر با بیسکویت پوشیده شود. در این مرحله سیبها را به شکل هلال ماه قطعه قطعه کنید.
سیبها را دایرهای شکل برش داده و آنها را روی بیسکوییتها قرار دهید. بعد از این کار نوبت آن است که روی سیبها دارچین بریزید. ۵٠ گرم کره را آب کرده و روی سیبها بریزید، سپس کرم تهیه شده را روی سیبها ریخته و آن را پخش کنید.
حال زمان آن رسیده است که قالب را در داخل فر قرار دهید آن هم به مدت ۲۰ دقیقه تا آماده شود، سپس آن را از فر درآورید. بعد از اینکه کیک کاملاً سرد شد، آن را از قالب درآورده، سرو کنید.
حال دیگر تارت سیب آلمانی شما آماده شده است و میتوانید آن را برای مهمانان و با خانواده خود سرو کنید. امیدوایم که شما نیز طرز تهیه تارت سیب آلمانی را یاد گرفته باشید.
آرد: ۱۵۰ گرم
کره حیوانی: ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ: ۱ عدد
بکینگپودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
پودر قند: ۶۰ گرم
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: مقداری
پوست لیمو ترش: مقداری
مواد لازم برای داخل تارت سیب:
سیب: ۱کیلو
کره: ۵۰ گرم
بیسکویت پتی بور: ۱ بسته
دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای کرم تارت سیب:
خامه پاستوریزه: ۴۰۰ گرم
تخممرغ: ۱ عدد
زرده تخممرغ: ۱ عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
نشاسته: ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه تارت سیب:
برای تهیه خمیر تارت در ابتدا مواد خشک از جمله: آرد، نمک، بکینگپودر، پودر قند و وانیل را باهم مخلوط کرده و سپس الک کنید. در ادامه پوست لیمو ترش و زردهی تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از چنگال مخلوط را هم بزنید. سپس کره حیوانی را به صورت مکعبهای خرد شده و سرد به مخلوط بیافزایید. مخلوط را تا زمانی که به صورت پودر دربیاید با چنگال هم بزنید و سپس حدود ۵ دقیقه با نوک انگشت ورز دهید تا مخلوط به خمیر مسنجمی تبدیل شود.
نکته مهم: به هیچوجه خمیر را با کف دست ورز ندهید، چون با اینکار کره با حرارت دست آب شده و خمیر ترک میخورد.
خمیر حاصل شده را نیم ساعت در یخچال قرار دهید. مانند تصویر زیر
در فرصت به وجود آمده کرم تارت را تهیه کنید به طوری که در یک ظرف مناسب خامه پاستوریزه، تخممرغ، زرده تخممرغ، شکر و نشاسته را باهم مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه این کار را ادامه دهید تا شکر در داخل مخلوط حل شود.
خمیر حاصل شده را بعد از استراحت دادن در قالب مخصوص تارت که قبلا با روغن مایع چرب کردهاید باز کنید. کف خمیر آماده شده را با چنگال سوراخ کنید و در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
خمیر پخته شده را از فر خارج کرده و سپس بیسکویتها را روی خمیر بچینید، طوری که سطح خمیر با بیسکویت پوشیده شود. در این مرحله سیبها را به شکل هلال ماه قطعه قطعه کنید.
سیبها را دایرهای شکل برش داده و آنها را روی بیسکوییتها قرار دهید. بعد از این کار نوبت آن است که روی سیبها دارچین بریزید. ۵٠ گرم کره را آب کرده و روی سیبها بریزید، سپس کرم تهیه شده را روی سیبها ریخته و آن را پخش کنید.
حال زمان آن رسیده است که قالب را در داخل فر قرار دهید آن هم به مدت ۲۰ دقیقه تا آماده شود، سپس آن را از فر درآورید. بعد از اینکه کیک کاملاً سرد شد، آن را از قالب درآورده، سرو کنید.
حال دیگر تارت سیب آلمانی شما آماده شده است و میتوانید آن را برای مهمانان و با خانواده خود سرو کنید. امیدوایم که شما نیز طرز تهیه تارت سیب آلمانی را یاد گرفته باشید.