خامه پاستیلی از انواع وسایل خوراکی برای تزیین انواع کیک های خوش طعم و خوشمزه است و شما می توانید به کمک خامه پاستیلی رنگی کیک ها را به زیباترین شکل ممکن تزیین کنید. طرز تهیه خامه پاستیلی در منزل به راحتی امکان پذیر است و بهتر است برای تزیین انواع کیک خانگی این خامه بی نظیر را در منزل درست کنید.
شکلات روی کیک، خامه پاستیلی و خامه فرم گرفته از انواع وسایل تزیین کننده برای کیک هستند و شما می توانید به کمک این وسایل کیک های تولد را به زیبایی تزیین کنید و هنر خود را در مهمانی ها و مجالس به نمایش بگذارید.
مواد لازم
آب : ۶۰ میلی لیتر رنگ های خوراکی : به مقدار لازم پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری شکلات سفید : ۱۰ گرم گلوکز : یک قاشق چایخوری کره : ۵ گرم عسل : نصف قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته : ۲۰۰ گرمطرز تهیه خامه پاستیلی
برای تهیه خامه پاستیلی ابتدا پودر ژلاتین را درون آب بریزید سپس پودر ژلاتین را روی حرارت بخار کتری دهید و مرتب هم بزنید تا پودر ژلاتین درون آب حل شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه خامه پاستیلی شکلات سفید را به پودر ژلاتین که روی حرارت غیر مستقیم قرار دارد اضافه کنید و به روش بن ماری شکلات سفید را حل کنید. کره را به مخلوط شکلات و پودر ژلاتین اضافه کنید و اجازه دهید تا کره آب شود سپس عسل و گلوکز را به مواد اضافه کنید و مواد خامه پاستیلی را هم بزنید تا یکدست شوند توجه داشته باشید در این مرحله از دستور تهیه خامه پاستیلی می توانید مواد خامه را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید.
در مرحله آخر طرز تهیه خامه پاستیلی خامه فرم گرفته را به مخلوط مواد اضافه کنید و خامه را با سرعت زیاد هم بزنید سپس مخلوط مواد خامه پاستیلی را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا خامه رقیق تر شود و مواد را از روی حرارت بردارید و رنگ خوراکی دلخواه تان را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خامه پاستیلی برای تزیین کیک آماده شود.
تزیین کیک با خامه پاستیلی
برای تزیین کیک با خامه پاستیلی ابتدا روی سطح کیک را با کمک خامه فرم گرفته و سفید بپوشانید سپس خامه پاستیلی را روی خامه فرم گرفته بی رنگ بریزید و کیک را درون یخچال قرار دهید تا خامه پاستیلی خودش را بگیرد و بعد از بسته شدن خامه قسمت پایین کیک را با کمک چاقو برش بزنید و قسمت های نامرتب پایین کیک را صاف و مرتب کنید سپس کیک را به ظرف سرو مورد نظر خود انتقال دهید.
نکات طلایی برای تهیه خامه پاستیلی
بعد از آماده شدن خامه پاستیلی باید بلافاصله از آن برای تزیین کیک استفاده کنید. اگر تمایل دارید که از خامه پاستیلی بعدا برای تزیین کیک استفاده کنید باید قبل از مصرف خامه آن را دوباره روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا خامه پاستیلی دوباره رقیق شود. برای تزیین کیک با خامه پاستیلی اجازه دهید تا خامه کمی از داغی بیوفتد تا بتوانید قسمت های کناری کیک را با کمک خامه بپوشانید. برای تزیین کیک با خامه پاستیلی سعی کنید که همه جای کیک را در همان دفعه اول با خامه بپوشانید زیرا اگر خامه پاستیلی ببندد و دوباره بخواهید روی کیک خامه بریزید روکش خامه ای کیک نامطلوب به نظر می رسد.منبع : آرگا