سس قارچ از انواع چاشنی های خوشمزه و محبوب است و شما می توانید این نوع سس را به همراه غذاهایی نظیر استیک و پاستا و مرغ و … میل کنید. برای طرز تهیه سس قارچ روش های مختلفی وجود دارد که انتخاب هر یک از این روش ها برای تهیه سس قارچ به ذائقه شما بستگی دارد.
سس کچاپ و سس مایونز و سس سویا و سس قارچ از انواع سس های پرکاربرد برای تهیه برخی از غذاها و فست فودها هستند و بهتر است کدبانوهای عزیز این نوع سس ها را به صورت بهداشتی و سالم در منزل تهیه نمایند.
طرز تهیه سس قارچ با سه روش مختلف
برای تهیه سس قارچ روش های زیادی وجود دارد و اگر شما در هنگام تهیه این سس ترفندهایی را به کار ببرید می توانید سس قارچ با طعم و مزه بی نظیری را تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه سس قارچ با ۳ روش مختلف را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.
روش اول : مواد لازم
قارچ : ۲۵۰ گرم خامه : یک پیمانه روغن : دو قاشق غذاخوری فلفل : به میزان لازم نمک : به میزان لازمدستور تهیه سس قارچ با خامه
برای تهیه سس قارچ ابتدا قارچ ها را در اندازه های کوچک خرد کنید.
پیاز را هم به صورت نگینی خرد نمایید.
در مرحله بعدی دستور تهیه سس قارچ درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و قارچ را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید سپس پیاز و نمک و فلفل را به قارچ اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد سس نرم شوند.
در این مرحله از دستور تهیه سس قارچ، خامه را به مواد سس بیفزایید و اجازه دهید تا مواد سس به دمای جوش برسند و بعد از به جوش آمدن مواد به مدت ۵ دقیقه مخلوط مواد سس را روی حرارت ملایم شعله گاز هم بزنید و بعد از مدت زمان ذکر شده تابه را از روی حرارت گاز بردارید و این سس را به صورت گرم یا سرد میل کنید.
روش دوم : مواد لازم
قارچ : ۳۰۰ گرم شیر سرد : ۲.۵ پیمانه کره : سه قاشق غذاخوری روغن مایع : سه قاشق غذاخوری آرد : سه قاشق غذاخوری فلفل : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازمدستور تهیه سس قارچ بدون خامه
برای تهیه سس قارچ ابتدا قارچ را به همراه سه قاشق غذاخوری روغن درون تابه بریزید سپس تابه را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید قارچ ها نرم شوند و آب آن ها کشیده شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه سس قارچ زردچوبه را به قارچ های تفت داده شده اضافه کنید و تابه را از روی حرارت گاز بردارید. درون ظرفی مناسب آرد را در شیر حل نمایید سپس کره را روی حرارت ملایم شعله گاز ذوب نمایید و آرد حل شده را به همراه فلفل و نمک به کره اضافه کنید و مخلوط مواد را تا رسیدن به غلظت مناسب هم بزنید سپس قارچ های تفت داده شده را به سس بیفزایید. توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توانید از دو قاشق غذاخوری خامه برای دستور تهیه سس قارچ استفاده نمایید.
روش سوم : مواد لازم
آرد سفید : یک قاشق سوپخوری آب گوشت : یک پیمانه کره : ۵۰ گرم قارچ : ۲۵۰ گرم فلفل : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازمدستور تهیه سس قارچ با آب گوشت
برای تهیه سس قارچ با آب گوشت ابتدا کره را درون قابلمه ای کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا کره ذوب شود سپس آرد را درون کره بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و حرارت شعله گاز را کمتر کنید و آب گوشت را به صورت آرام آرام به مخلوط آرد اضافه کنید و به صورت مرتب هم بزنید تا سس یکدست و نرم شود.
قارچ های خرد شده را درون تابه ای مناسب به همراه کره تفت دهید سپس قارچ ها را درون سس بریزید و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
در این مطلب با طریقه درست کردن سس قارچ آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این سس خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.
منبع : آرگا