چه طور رب انار بهداشتی درست کنید؟ دیگر لازم نیست پول های زیادی برای خرید رب انار خرج کنید ما به شما این آموزش را یاد می دهیم.کلیپ زیر را ببینید. و به راحتی این رب را درست کنید. رب خانگی و اصل
*
*
خواص ربّ انار ترش:
طبیعت را قبض کند و صفرا را فرونشاند و جگر گرم را قوّت دهد. صفت آن: آب انار ترش را صاف کرده، بجوشانند تا ربعى بماند یا نصفى بماند، صاف کنند و به مثلش نبات مصرى یا قند سفید و صاف کرده آمیخته، بجوشانند تا به قوام آید، به کار برند.
*
*
ربّ انار شیرین:
سرفه را نفع دهد و نفث الدّم را سودمند آید و شکم را نرم گرداند. صفت آن: آب انار شیرین را بجوشانند تا ربعى بماند یا نصفى صاف کنند و به مثلش نبات مصرى یا قند سفید آمیخته، بجوشانند تا غلیظ شود، به کار برند.
آموزش مربای انار
۲ فنجان دانه انار تازه۱ فنجان شکر¼ فنجان آب۱ قاشق چایخوری آب لیموبرای طعم دادن: ۱ قاشق غذاخوری گلابطرز تهیه
انار و آب را در قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهیدمقدار شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا انار کاملاً با شکر ترکیب شودآب لیمو را اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت متوسط ده دقیقه بجوشد یا تا زمانی که غلیظ شودگلاب را به مخلوط قبلی اضافه کنیدبگذارید مربا با دمای اتاق کمی خنک شودمربا را در یک زودپز پر کرده و در یخچال نگه دارید.