سالاد ماکارونی یا لازانیا کدام یک را خوشمزه تر است؟
تعداد غذاهایی که به مین سادی تهیه شوند کم نیستند اما طعم و مزغ غذا چیزی است که بسیاری از ما با دقت اقدام به آشپزی می کنیم. با ما همراه باشید تا بین این دو غذای یکی را انتخاب کنیم.
دستور تهیه سالاد ماکارونی چیست؟
در ادامه قصد داریم به ارایه نکات و طرز تهیه سالاد ماکارونی بپردازیم بنابراین به شما توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
مواد لازم
۴۵۰ گرم ماکارونی یا پاستا ۱ فنجان سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید ¾ فنجان شکر ۲ قاشق غذاخوری سس خردل ۱ قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۲ عدد ساقه کرفس ۱ عدد فلفل سبز یا قرمز خرد شده ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد هویج رنده شده ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شدهدستور العمل
ابتدا ماکارونی را به مدت ۸ دقیقه در آب جوش بپزید.
پس از گذشت ۸ دقیقه، ماکارونی را درون آبکشی که در سینک ظرفشویی قرار دارد بریزید تا آب آن به طور کامل تخلیه بشود. سپس ماکارونی را برای مدت ۳۰ ثانیه زیر آب سرد شیر بگیرید. بعد آن را درون یک کاسه بزرگ بریزید و فعلا کنار بگذارید.
سس مایونز، سرکه سفید، شکر، سس خردل، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.
سپس سبزیجاتی که دوست دارید و همچنین جعفری را به ماکارونی درون کاسه اضافه کنید. ۲ عدد ساقه کرفس خرد شده را همراه با ۱ عدد فلفل قرمز یا سبز خرد شده، ۱ عدد پیاز خرد شده، یک عدد هویج پوست کنده و رنده شده، و ۲ قاشق غذاخوری (یعنی معادل ۲ گرم) جعفری تازه و خرد شده به کاسه ماکارونی اضافه کنید.
سس سالاد را روی ماکارونی و سبزیجات بریزید. پس از اینکه سس سالاد را روی سالاد ماکارونی ریختید، با استفاده از یک قاشق بزرگ، همه مواد اولیه را خوب بهم بزنید.
دستور پخت لازانیا چیست؟
در ادامه طرز تهیه لازانیا را به شما آموزش خواهیم داد. بنابراین تا انتهای این دستور پخت را با ما همرا باشید.
مواد لازم
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سوسیس ۴ فنجان سس اسپاگتی ۲ عدد تخم مرغ ۴۰۰ گرم پنیر ریکوتا ۲ فنجان پنیر موزارلا ۱ قاشق چایخوری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری جعفری خرد شده ½ قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه ۹ عدد ورق لازانیای پیش پخت ¼ فنجان پنیر پارمساندستور العمل
در ابتدا فر را روشن کنید و آن را روی درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا همان ۱۷۶ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
سپس گوشت چرخ کرده و سوسیس را درون یک ماهیتابه بزرگ بریزید و با درجه حرارت متوسط سرخ کنید، تا زمانی که رنگ آنها به رنگ قهوهای روشن تغییر پیدا کند.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغها را خوب هم بزنید سپس پنیر ریکوتا، ۱ و ۱ دوم فنجان پنیر موتزارلا، پودر سیر، جعفری، نمک و فلفل را درون کاسه بریزید و با تخم مرغها مخلوط کنید.
کف ظرف فر را با یک لایه از سس گوشتی که قبلا تفت دادید بپوشانید. سپس روی آن یک لایه لازانیای پیش پخت قرار بدهید. (حدودا ۳ عدد برای پوشاندن روی سس کافیست.) سپس حدودا نصف سس پنیری که درست کردید را روی لایه لازانیای پیش پخت پخش کنید.
دوباره یک لایه دیگر سس گوشت، لازانیا و سس پنیر را روی لایههای قبلی بریزید. در مرحله بعدی، مقدار باقی مانده پنیر موتزارلا و همچنین پنیر پارمسان رنده شده را روی آخرین لایه لازانیا بریزید.
بعد از اینکه این کار را انجام دادید، روی ظرف فر را با استفاده از یک لایه فویل بپوشانید، آن را درون فر قرار بدهید، و اجازه بدهید که لازانیا برای مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
پس از اینکه این کار را انجام دادید، یک بار دیگر ظرف لازانیا را درون فر قرار بدهید (اما این بار بدون فویل) و اجازه بدهید که برای مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزد تا ورقهای لازانیا خوب نرم بشوند.